![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i am padarot datoru remonts bisnuess un es vēlos zināt, kādas vārdu jums patīk labāk Kevins Datoru remonts vai datoru remonta Kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pirmā un tās "uzņēmējdarbības" turpmākai atsaucei
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personīgi es gribētu nosaukumus, kurām nav personas vārds un tiem, kam nav īpaša.
Tie atstāj iespējas mainīt savu biznesa modeli vēlāk. Kaut kas līdzīgs K ** Datori kur ** ir jūsu iniciāļus. Tad, ja jums pārvietoties tirdzniecības vai sadarbības tīklu vai kāds vēlāk vai, ja jūs pārdodat uzņēmums savu atdzist. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Labi, es domāju, ka slikti lietot K datori thanks! |
|
| |||
| |||
| Es domāju, izmantojot visus savus iniciāļus izskatās labāk nekā tikai vienu vēstuli. |
|
| |||
| |||
| Es tikko likts mana pirmā un pēdējā nosaukumu un tā izskatās daudz labāk |
|
| |||
| |||
| I'd go with kaut ko vienkāršu, piemēram, "Good As New"Datoru remonts, tas var likties stulba uzlabotas PC lietotājiem, bet tas ir piesaistīt tik attīstītas, un tāpēc tas galvenokārt iesācēji meklē remonta darbnīcām, augsti īpašnieki tur savu remonts. Anyway to remonts jūs darīt, laptops to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka jums bija labāk uzzināt, ko jūsu dara, pirms to darāt, ja es tev teicu mana MOSFETs bija pārkaršanu, ko tu darītu
| |||
| |||
| Pareizā atbilde cew ir līme Ice Cube ar jūsu MOSFETs un Chuck jūsu siltuma izlietnes prom |
|
| |||
| |||
| labi, ja jūs zināt, kāda tā ir, tad jūs droši vien paradis jādodas uz repir veikalu, lai saņemtu to noteikti zināt, jūs un jūs varētu pievienot vairākus ventilatorus, protams |