![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jestem dokonania naprawy komputera bisnuess i chcę wiedzieć, co nazwę chcesz lepiej Kevins Komputer naprawy komputera lub naprawy przez kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pierwszy i jego "działalności gospodarczej" w przyszłości
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobiście preferuję nazwiska, które nie mają osobistego nazwa i te, które nie mają szczególnego.
Wychodzą z zakresu aby zmienić swój model biznesowy później. Coś podobnego K ** ** Komputery, gdzie są Twoje inicjały. Następnie, jeśli poruszasz się na sprzedaż lub sieci lub cokolwiek później lub jeśli firma sprzedaje swoje cool. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok i think złego wykorzystania komputerów K thanks! |
|
| |||
| |||
| Myślę, że wykorzystując wszystkie swoje inicjały wygląda lepiej, niż tylko jedną literą. |
|
| |||
| |||
| Ja po prostu umieścić moje imię i nazwisko i wygląda znacznie lepiej |
|
| |||
| |||
| I'd go o coś prostego, jak "Good As New"Naprawy komputera, to może brzmieć głupio do zaawansowanych użytkowników komputerów PC, ale to, aby przyciągnąć mniej zaawansowanych, ponieważ będzie ona głównie nowicjuszy szuka stacji obsługi, jak zaawansowanych właścicieli zrobić tam własny napraw. Anyway, jakie remonty będą ci się robi, do laptopów? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że lepiej żeby dowiedzieć się, co robisz przed tym, gdy powiedziałem wam mój były mosfets przegrzania co robisz
| |||
| |||
| Prawidłowe odpowiedzi cew jest klej jeden Ice Cube do mosfets i Chuck swój ciepła Zlewozmywaki dala |
|
| |||
| |||
| dobrze, jeśli wiesz co to jest to prawdopodobnie wont trzeba pójść do sklepu repir to get it would you know stałych i chcesz dodać więcej fanów oczywiście |