![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt de luare a unui computer de reparaţii bisnuess şi vreau să ştiu ce nume va place mai bine Kevins Computer repara calculatorul sau repararea de kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| primul său şi "de afaceri" pentru viitor
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personal prefer nume care nu au un nume personal şi în cele care nu sunt specifice.
Ei lasă posibilitatea de a vă schimba modelul de afaceri pe mai târziu. Ceva de genul K ** ** Calculatoare în cazul în care vă sunt iniţialele. Apoi, dacă mutaţi în vânzări sau de reţele sau orice altceva mai târziu sau dacă vinde compania dumneavoastră se răcească. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok cred bolnav utilizarea calculatoarelor K mersi! |
|
| |||
| |||
| Cred că, folosind toate iniţialele arată mai bine decât o scrisoare. |
|
| |||
| |||
| M-am pus-mi numele şi prenumele şi arată mult mai bine |
|
| |||
| |||
| Aş merge cu ceva simplu, cum ar fi "De bun ca noi"Computer reparaţii, aceasta poate parea o prostie să avansat bucăţi utilizatori, dar acest lucru este de a atrage mai puţin avansate, pentru că va fi în principal novices caut ateliere de reparaţii avansate de proprietarii de drept nu există propriu reparatii. Oricum ce reparatii vor fi tu faci, laptop-uri pentru a? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că ai avut învăţa mai bine ceea ce-ţi faci înainte de a vă face acest lucru, dacă ţi-am spus mi s-au mosfets supraîncălzire ce-ai face
| |||
| |||
| Răspunsul corect este acela de a cew lipici un cub de gheaţă pentru a vă mosfets căldură şi Chuck dvs. absorbanţi departe |
|
| |||
| |||
| bine daca stii ce este, probabil, atunci ai nevoie de obiceiul de a merge la un magazin de repir să-l repar ştiu ar tine şi te-ar adăuga şi alte fani de curs |