![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som tvorby počítač opraviť bisnuess a chcem vedieť, aké meno sa vám páči Kevins lepšie počítačové opráv alebo počítač opraviť kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prvý, a jeho 'podnikania' pre budúce použitie
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne mám najradšej mená, ktoré nemajú osobné meno, a tie, ktoré nie sú špecifické.
Odcházejí rozsah zmeniť svoj obchodný model neskôr. Niečo podobného K ** ** počítačov, kde sú vaše iniciály. Teda, ak sa presťahuje do predajnej siete, alebo čokoľvek, alebo neskôr, alebo ak si predávať spoločnosť vaše vychladnúť. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok Myslím zlému použitie K počítaču vďaka! |
|
| |||
| |||
| Myslím, že s využitím všetkých vašich iniciálok vyzerá lepšie, než len jedno písmeno. |
|
| |||
| |||
| Len som dať moje meno a priezvisko a vyzerá oveľa lepšie |
|
| |||
| |||
| Já bych šel s niečím jednoduchým, ako je "Ako nový"Počítač opravy, to môže znieť ako hlúpe k pokročilým používateľom PC, ale je to, aby prilákal menej pokročilých, pretože to bude hlavne nováčikovia hľadáte opravovne as pokročilým majiteľom robiť tam vlastné opravy. Každopádne to, čo opravy budete robiť, až notebookov? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že by si mal lepšie učiť, čo robia vaši pred vami to urobiť, keď som ti to hovoril môj mosfets sa prehrieva, čo by ste robili
| |||
| |||
| Správna odpoveď cew je lepidlo jeden Ice Cube na vašom mosfets a skľučovadlo vaše Chladiče preč |
|
| |||
| |||
| i keď viem, čo to je potom asi zvyknutý potrebu ísť do repir shop ho získať pevnú by ste vedieť, a mali by ste pridať viac priaznivcov kurz |