![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И ам макинг рачунар поправку биснуесс и желим да знам шта вам се свиђа име боље Кевинс Цомпутер поправити или рачунар поправку бы Кевин
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| прва и њене 'пословне' за будућу референцу
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично сам радије имена које немају личног имена и оне који нису на одређене.
Они оставити дјелокруг променити пословни модел касније. Нешто попут К ** ** Рачунари гдје су твоји иницијали. Затим ако преселе у продају или умрежавање или било шта касније или ако продајете ваше компаније цоол. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| ок мислим болестан коришћење рачунара К хвала! |
|
| |||
| |||
| Мислим да користите све ваше иницијале изгледа боље него само једно слово. |
|
| |||
| |||
| Само сам ставио моје име и презиме и изгледа пуно боље |
|
| |||
| |||
| Хтио ићи са нешто једноставно као што је "Добро као нови"Поправка рачунара, овај мај звук глупо да напредни корисници рачунара, али то је привући мање напредна, јер то ће бити углавном Новака у потрази за поправку напредне продавницама као власници учинити тамо сопствене поправке. Аныуаы поправке што ће вам бити догађај, за лаптоп? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је боље да науче шта радите пре него то урадите, ако сам ти мој мосфетс су прегрејавања што би ти
| |||
| |||
| Тачан одговор цеу је љепило један Ице Цубе на свој мосфетс и квоцање ваше топлоте одводи далеко |
|
| |||
| |||
| и ако знате шта је то онда вероватно навика треба да иде у дућан репир да га знам да ли би фиксне и ти би додали више навијача наравно |