![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir bilgisayar onarım bisnuess ve Yaptığım ne iyi gibi Kevin tarafından Kevins Bilgisayar tamir veya bilgisayar onarım ismi öğrenmek istiyorum
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ileride başvurmak üzere ilk ve 'iş'
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şahsen ben o belli degildir için olanlar ve kişisel bir adı yok isimleri tercih ediyor.
Bunlar daha sonra kendi iş modeli değiştirmek için kapsam bırakın. K gibi birşey ** Bilgisayar burada ** sizin başharfleri vardır. Sonra eğer satış veya ağ ya da daha sonra veya eğer iyi şirket satmak taşınmak. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| tamam ben kötü K bilgisayarlar sayesinde kullanımı düşünün! |
|
| |||
| |||
| Bence kullanarak Tüm başharfleri daha sadece bir harf görünüyor. |
|
| |||
| |||
| Sadece ilk ve son koyun ve çok daha iyi görünüyor |
|
| |||
| |||
| Ben gibi basit olan "git ediyorumİyi olarak Yeni"Bilgisayar onarım, bu çünkü başta acemiler gelişmiş sahipleri olarak tamir atölyeleri arıyor olacak gelişmiş bilgisayar kullanıcıları için aptal ama bu daha az gelişmiş çekmek için, orada kendi onarım yapmak ses Mayıs Neyse tamir ne yapacağız, dizüstü bilgisayarlar için? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seni daha önce Bunu yapmak için ne yaptığını öğrenmek olduğunu düşünüyorum, eğer benim mosfets ne yapardın fazla olduğunu söyledim
| |||
| |||
| Doğru cevap cew tutkal için mosfets bir Ice Cube ve bu ısı atmak lavabolar |
|
| |||
| |||
| iyi eğer o zaman belki alışkanlık gereken repir mağazası gitmek için sabit size ve tabii ki daha fazla taraftar eklersiniz edeceğini bilmek için ne olduğunu biliyor |