![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я роблю ремонт комп'ютерів bisnuess і я хочу знати, яке ім'я вам більше подобається Kevins ремонт комп'ютерів та ремонт комп'ютерів Кевіна
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перша і його "бізнес" для використання в майбутньому
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Особисто я віддаю перевагу імена, які не мають особисті імена та ті, які не є конкретними.
Вони залишають сферу змінити свою бізнес-модель надалі. Щось подібне К ** ** комп'ютери, де ваші ініціали. Потім, якщо ви переїхати в продажах або мереж або будь-який пізніше, або якщо ви продаєте вашу компанію прохолодно. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| OK Я думаю, жорстоке використання До комп'ютерів спасибо! |
|
| |||
| |||
| Я думаю, зі ВСІМА своїми ініціалами, виглядає краще, ніж просто одну літеру. |
|
| |||
| |||
| Я просто поклав мої ім'я і прізвище, і він виглядає набагато краще |
|
| |||
| |||
| Я б з чимось простим, як "Good As New"Комп'ютерна ремонту, це може показатися дурним, щоб передові користувачі ПК, але це для залучення менш розвиненими, тому що це буде в основному новачки шукає ремонтних майстерень як передові власники там робити власні ремонт. Та й що ремонту ви будете робити, ноутбуков до? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, вам краще дізнатися, що роблять ваші перш ніж ви це зробите, якщо я скажу вам своє МОП були перегріву Що б ви зробили
| |||
| |||
| CEW правильною відповіддю є клей кубик льоду до МОП і Чак ваш радіатор Away |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо ви знаєте, що це, швидше за все ви звичай треба їхати в магазин repir дістати фіксованого знаєте ви, і ви б додати більше шанувальників, звичайно, |