![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли някакви сайтове или книги или somthing, който може да ми помогне да научите повече и aready знаеш? като наистина напреднала хардуерна kinnda неща
| |||
| |||
| Аз щях да предложи си място и топлоенергия мивки, ако не сте го компютърни владетел знаеш ли какво mosfets правим? без googling него. |
|
| |||
| |||
| хм не направя това, което правят някои малък чип на дънната платка Im познае, но Im само 13 Какво да очакваме |
|
| |||
| |||
| Не престъплението, но възрастта е голям фактор, когато доверието в участват, и ти трябва да се вярва с ценни компютри? Аз лично не би Нека 13 година стар пипай моя компютър без значение колко опитен той / тя е. Също така, ако ти беше да направи грешка и изпоцапвам someones бр какво ще ви каже: "Аз съм само 13 ти какво очакваш"? |
|
| |||
| |||
| LOL не |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на MOSFET е метална ocide полупроводникови областта ефект транзистор, той седи до CPU гнездо и обикновено се охлажда от радиатор тип heatsink, разтворът до прегряване един би бил да се вземе на дънната платка и ре-седалков тя гарантира, че една нова слой от термични найлон се прилагат или, ако се прилага топлинна съединение може да се наложи да подаде перките да се гарантира правилното контакт
computerruller, както за вас, вашите 13 обвързване да правят пари. получи хартия кръг Im момента се 30 лири на седмица от страна на правителството, защото аз съм като маршрутът до висше обучение Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| О, че нещо, което motherbaord? Трябва да сте пропуснали една крачка, когато се построен в моя компютър причина АЗ didnt туряш термична паста за дънната платка, или искаш да кажеш, че heatsink какво имаш предвид, като маршрута на по-високите обучение |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А нива във Великобритания е по-висок обучение Мисля cew в момента правим нива .... мисля парите се нарича EMA, аз да го използва
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Когато взех моя курсове в колежа по изграждане на компютри, аз получих 30 лири на седмица, (EMA) |
|
| |||
| |||
| Ти взе цяло разбира се само върху изграждането им? |