![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existují nějaké webové stránky nebo knihy nebo somthing že mi může pomoci naučit více pak i aready vědět? rád opravdu pokročilé hardware kinnda věci
| |||
| |||
| Já bych navrhoval znovu sezení a Chladiče, ne-li již provedeno počítače vládce víte co mosfets dělat? bez googling to. |
|
| |||
| |||
| no ne to, co dělají některé málo čipu na základní desce im im hádat, ale jen 13, co očekávají |
|
| |||
| |||
| Žádný trestný čin, ale věk je velký faktor, kdy důvěra v zapojeni, a je třeba mít důvěru s hodnotnými počítačů? Já osobně by nepustí a 13 let dotykový počítač bez ohledu na to, jak zkušení má. I když uděláte chybu a zamazat someones ks, co byste řekl: "Jsem jenom 13 Co očekáváte?" |
|
| |||
| |||
| lol ne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| s MOSFET je kov ocide polovodičové oblasti vlivu tranzistoru, že sedí vedle patice procesoru a je zpravidla chlazen radiátoru typu chladiče, roztok k přehřátí by bylo, aby si základní desky a re-sedadlo je zajistit, aby nová vrstvu tepelné nylonu je použita, nebo pokud použije tepelná sloučenina budete muset soubor ploutví, aby bylo zajištěno řádné kontakt
jak je pro vás computerruller, vaše 13 vázání na peníze. dostanete papír kulatý im v současné době dostává 30 liber za týden z vlády, protože já jsem s ohledem na cestě k vysokoškolskému vzdělávání Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| o to se motherbaord? Musel jsem chyběl krok, když i můj počítač postavený způsobit i didnt žádné tepelné pasty na základní desce, nebo máte na mysli, že chladič co máš na mysli přičemž cesta k vysokoškolskému vzdělávání |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A úrovních ve Velké Británii je vyšší učení i think cew je v současné době dělá a úrovní .... myslím peníze se nazývá EMA, kdysi jsem si ji
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Když jsem vzal můj kurzy na univerzitě i na budování počítačů obdržel 30 liber za týden, (EMA) |
|
| |||
| |||
| vám trvalo celý kurz jen na budování nimi? |