![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| υπάρχουν ιστοσελίδες ή βιβλία ή somthing ότι μπορεί να με βοηθήσει να μάθουν περισσότερα τότε θ aready ξέρω; όπως πραγματικά προηγμένης υλικό kinnda stuff
| |||
| |||
| Θα έχουν προτείνει εκ νέου καθίσματος και θερμότητας καταβόθρες αν δεν έχει ήδη γίνει υπολογιστή χάρακα ξέρεις τι mosfets κάνουμε; ΧΩΡΙΣ Googling αυτό. |
|
| |||
| |||
| um δεν Τι κάνουν λίγη τσιπ στη μητρική πλακέτα im μαντέψουν αλλά μόνο το 13 im τι προσδοκούν |
|
| |||
| |||
| Δεν αδίκημα αλλά ηλικία είναι ένα μεγάλο παράγοντα κατά την εμπιστοσύνη στις συμμετέχει, και θα πρέπει να είναι αξιόπιστο με πολύτιμες υπολογιστές; Προσωπικά, δεν θα επιτρέψει σε έναν 13 ετών αφής ο υπολογιστής μου δεν έχει σημασία πόσο έμπειρος είναι. Επίσης, αν ήταν να κάνει λάθος και το χάος μέχρι αγαπημένους pc ό, τι θα λέγατε, "είμαι μόνο 13 τι περιμένετε, λοιπόν"; |
|
| |||
| |||
| lol δεν |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το MOSFET είναι ένα μεταλλικό ocide τομέα ημιαγωγών ισχύος τρανζίστορ, θα κάθεται δίπλα στο cpu socket και συνήθως ψύχεται με καλοριφέρ τύπου heatsink, η λύση σε μια υπερθέρμανση θα ήταν να κάνει τη μητρική πλακέτα και επαναφορά του καθίσματος είναι να εξασφαλιστεί ότι η νέα στρώση από νάιλον εφαρμογή θερμικής ή αν εφαρμόζεται θερμική σύνθετες μπορεί να πρέπει να υποβάλλει τα πτερύγια για να εξασφαλίσουν την ορθή επικοινωνία
όπως για σας computerruller, 13 δεσμεύοντος σας για να κερδίσουν χρήματα. έχετε ένα χαρτί γύρο im σήμερα 30 λίρες την εβδομάδα από την κυβέρνηση γιατί είμαι ο δρόμος για την υψηλότερη εκμάθηση Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| o ότι motherbaord το πράγμα; i πρέπει να έχουν χάσει ένα βήμα όταν θα κατασκευαστεί ο υπολογιστής μου προκαλούν i didn't θέσει οποιαδήποτε θερμική πάστα για τη μητρική πλακέτα ή θες να πεις ότι heatsink τι σημαίνει πως ο δρόμος για την υψηλότερη εκμάθηση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι υψηλότερη μάθησης πιστεύω cew αυτή τη στιγμή κάνει τα επίπεδα .... θεωρώ τα χρήματα που ονομάζεται EMA, και χρησιμοποιείται για να μεριμνήσει για τη
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Όταν ανέλαβα τα μαθήματα στη σχολή μου για την κατασκευή υπολογιστών i έλαβε 30 λίρες την εβδομάδα, (EMA) |
|
| |||
| |||
| παίρνατε συνολικά βέβαια μόνο για την κατασκευή τους; |