![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima li kakvih knjiga ili web stranica ili somthing mi može pomoći da saznate više onda ja aready znali? kao što je stvarno napredan hardver kinnda stvari
| |||
| |||
| Ja bi predložio ponovno sjedećih i topline sudoperi, ako niste učinili računalo glavarom znaš šta mosfets učiniti? googling bez njega. |
|
| |||
| |||
| um ne što su to neki mali čip na matičnoj ploči, ali im guessing im samo 13 što očekivati |
|
| |||
| |||
| Bez uvrede, ali je velika starost faktor kada povjerenja u koji su uključeni, i morate biti pouzdana vrijednim računalima? Ja se osobno ne bi neka od 13 godina diraj moj računalo bez obzira koliko iskusan je on / ona. Isto tako, ako ste bili na pogriješite i raščerupati someones pc što bi ti kažeš: "Ja sam samo 13 Što vi očekujete? |
|
| |||
| |||
| lol ne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| za MOSFET je poluvodič s metalnim ocide tranzistor s učinkom polja, ona sjedne pored CPU socket i obično je hlađen mimo radijator tip heatsink, rješenje do pregrijavanja bi biti da uzmu matične ploče i re-sjedalo je osigurati da nova sloj toplinske najlon se primijeniti ili ako se primjenjuju toplinska složena svibanj vam trebati datoteku peraje kako bi se osiguralo pravilno kontakt
| |||
| |||
| O, da stvar koju motherbaord? i mora imati propułtenih korak kad sam sagradio moj računalo razlog JA nije stavljajte termalne paste na matičnoj ploči ili to misliš da heatsink Kako to misliš da idu na put ka višim učenja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A razine u Velikoj Britaniji je viši didaktički mislim cew trenutno događaj razinama .... mislim novac se zove EMA, i koristi ga imati
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Kad sam uzeo mrtvu tečajeve koledž na izgradnju računala dobio sam 30 £ tjedno, (EMA) |
|
| |||
| |||
| ti uzeo cijeli kolegij upravo na izgradnju njima? |