![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vannak olyan weboldalak vagy könyvek vagy somthing hogy segítsen többet megtudni, akkor én aready tudod? Tényleg, mint a fejlettebb hardver kinnda megtöm
| |||
| |||
| Azt javasolták, újra üléshelyzet és hő elsüllyed, ha nem tette számítógép vonalzó tudod mi MOSFET csinálni? nélkül googling azt. |
|
| |||
| |||
| um nincs mit csinálnak egy kis chip az alaplapon im guessing de im csak 13 mit várnak |
|
| |||
| |||
| Ne vegye zokon, de a kor nagy tényező, amikor a bizalom szó, és meg kell bízni az értékes számítógépek? Én személy szerint nem engedte 13 éves érjen a számítógépet, nem számít, milyen tapasztalt tőle. Akkor is, ha te is, hogy hibázott, és elront someones db mit mondani, hogy "Én csak 13 Mit vársz? |
|
| |||
| |||
| lol nincs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A MOSFET egy fém ocide félvezető mező hatása tranzisztor, akkor ül a CPU foglalat, és általában hűteni a fűtőtest típusát hűtőborda, a megoldás a túlfűtést egyik az lenne, hogy vegye ki az alaplapot, és újra helyet biztosítva azt, hogy egy új réteg termikus nylon alkalmazzák, illetve ha alkalmazható termikus összetett be kell nyújtania az uszonyok, hogy biztosítsa a megfelelő kapcsolattartó
| |||
| |||
| o, hogy a dolog a motherbaord? Meg kell kimaradt egy lépés, mikor épült a számítógépet okozhat i didnt put termikus pasztát az alaplap, vagy azt, hogy Hűtőborda Mit jelent ez az útvonal a felsőfokú oktatási |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A szintek az Egyesült Királyságban magasabb tanulás Azt hiszem cew jelenleg végez szintek gondol .... a pénzt az úgynevezett EMA, én korábban azt
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Amikor elvette a képzések főiskolai kiépítése számítógépek kaptam 30 font hetente, (EMA) |
|
| |||
| |||
| Önnek volt egy egész persze csak BUILDING őket? |