![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש אתרי אינטרנט או ספרים או somthing שיכול לעזור לי ללמוד יותר aready אני יודע? ממש כמו חומרה מתקדמים kinnda דברים
| |||
| |||
| הייתי הציע Re ישיבה ו חום sinks אם לא עשית המחשב שליט האם אתה יודע מה לעשות mosfets? ללא googling זה. |
|
| |||
| |||
| אממ אין מה לעשות הם חלק קטן הצ 'יפ על לוח האם IM IM ניחוש אבל רק 13 מה מצפים |
|
| |||
| |||
| לא אשם אבל גיל הוא גדול גורם כאשר אמון מעורב, ואתה צריך להיות בעל ערך מחשבים מהימן? אני אישית לא אפשרו א בן 13 קשר את המחשב שלי לא משנה כמה מנוסה הוא / היא. גם אם היה לטעות ו לבלגן someones PC, מה היית אומר, "אני רק 13 למה אתה מצפה"? |
|
| |||
| |||
| LOL לא |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את mosfet הוא מתכת למחצה ocide טרנזיסטור אפקט שדה, הוא יושב ליד את CPU שקע והיא בדרך כלל מקורר על ידי רדיאטור סוג heatsink, הפתרון של overheating אחד יהיה להוציא את לוח האם מחדש מושב להבטיח כי היא חדשה שכבת ניילון מוחל תרמית או אם החלת תרמית המתחם אולי תצטרך את הקובץ fins להבטחת נאות צור
| |||
| |||
| O motherbaord את הדבר הזה? אני חייב להיות החמיצו צעד כשאני בנוי על המחשב שלי כי אני כל didn't לשים תרמית להדביק על לוח האם או האם אתה מתכוון לזה heatsink מה אתה מתכוון לקחת את הציר למידה גבוה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| א רמות בבריטניה גבוה הלמידה אני חושב כרגע הוא cew עושים רמות חושב .... הכסף נקרא EMA, היה לי את זה
|
| |||
| |||
| כאשר לקחתי את קורסים בקולג בונים על מחשבי קיבלתי 30 פאונד בשבוע (EMA) |
|
| |||
| |||
| לקח לך קורס שלם רק על אותם בונים? |