![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar yra koks nors tinklapis ar knygas arba Kai kas, kad gali man padėti sužinoti daugiau Aš aready žinoti? tikrai, kaip pažangios techninės kinnda Daiktai
| |||
| |||
| Man pasiūlė naujo sėdėjimo ir radiatoriaus, jei to nepadarėte kompiuterių seriją Ar žinote, kas MOSFETs daryti? be to "Google" paiešką. |
|
| |||
| |||
| um nė ką jie daro nedidelė lustas plokštėje im guessing but im tik 13, ką tikėtis |
|
| |||
| |||
| Ne nusikaltimas, bet amžius yra didelis veiksnys, kai pasitikėjimas dalyvauja, ir jums reikia patikimų vertingų kompiuterius? Aš asmeniškai nebūtų praneškite 13 metų Touch My Computer "nesvarbu, kiek patirties jis / ji yra. Taip pat, jei jūs padaryti klaidą ir bałagan kažkam PC kas pasakys: "Aš esu tik 13 ko jūs tikitės?" |
|
| |||
| |||
| Lol ne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFET yra metalo ocide puslaidininkių lauko tranzistorius, ji sėdi šalia procesoriaus lizdas, ir paprastai yra aušinamas radiatorius tipas RADIATORIUS, tirpalas perkaitimo vienas būtų imti plokštę ir vėl sėdynės ji užtikrina, kad nauja sluoksnio šilumos nailonas yra taikomas, arba jei jūs panaudosite šilumos junginys gali tekti failą pelekai, siekiant užtikrinti tinkamą Kontaktai
kaip jums computerruller, savo 13 susiejimas, kad uždirbti pinigus. Get popieriaus turas im metu gauti £ 30 per savaitę iš vyriausybės, nes Aš geriu pakeliui į aukštąsias mokyklas Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| o tas dalykas motherbaord? Turiu praleidote žingsnis, kai aš pastatyti mano kompiuterį Cause I didnt įdėti bet šilumos pastos ant plokštės ar jūs turite galvoje, kad HEATSINK Ką reiškia atsižvelgiant pakeliui į aukštąsias mokyklas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JK lygis yra didesnis mokymosi Manau cew šiuo metu daro lygiai .... manau pinigus yra vadinamas EMA, aš jį
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Kai aš pradėjau savo studijų kolegijos pastato kompiuteriai gavau £ 30 per savaitę, (EMA) |
|
| |||
| |||
| Jūs paėmė visą kursą tik statybos juos? |