![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ir kādas mājas lapas vai grāmatas vai somthing, kas var man palīdzēt uzzināt vairāk, tad es aready know? kā patiesi modernu aparatūru kinnda stuff
| |||
| |||
| Es būtu ierosinājusi atkārtotu sēdvietu un siltumu absorbējošas ekosistēmas, ja tas jau nav izdarīts dators lineāls jūs zināt, ko MOSFETs darīt? bez googling to. |
|
| |||
| |||
| um nav ko darīt tie daži maz mikroshēma mātesplati im guessing taču man ir tikai 13 Ko gaidīt |
|
| |||
| |||
| Nav pārkāpums, bet vecums ir liels faktors, uzticība ir iesaistīts, un jums jābūt uzticamiem vērtīgu datoriem? Es personīgi nevarētu ļaut 13 gadus vecs touch my computer nav svarīgi, cik pieredzējis viņš / viņa ir. Arī tad jums bija darīt kļūdu un izjaukt kādu pc ko jūs teiktu, "es esmu tikai 13 Ko jūs sagaidāt? |
|
| |||
| |||
| lol nē |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFET ir metāla ocide pusvadītāju lauka ietekme tranzistors, tas atrodas blakus CPU ligzdu un parasti dzesēt ar radiatoru tipa Heatsink, risinājums pārkaršanas vienam būtu izņemt mātesplati un atkal sēdeklis ir nodrošināt, ka jaunu kārtu siltuma neilona tiek piemērota vai ja Jūs piesakāties siltuma savienojums jums var būt nepieciešams iesniegt spurām, lai nodrošinātu pareizu kontaktu
kā jums computerruller, jūsu 13 sasaistīšanu varētu pelnīt naudu. get papīra kārtas im šobrīd kļūst £ 30 nedēļā no valdību, jo es izmantoju ceļš augstākās izglītības Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| o, ka lieta motherbaord? Man ir palaidusi garām solis, kad es iebūvētu datoru izraisīt i didn't nodot jebkuru termisku ievietot mātesplatē vai jūs saprotat, ka Heatsink what do you mean ņemot ceļš augstākās izglītības |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| In UK līmenis ir augstāks izglītības Es domāju cew pašlaik dara līmeni .... domāju nauda sauc EMA, es lai to
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Es stājos manu mācību iestādēs, attiecībā uz ēku datoros es saņēmu £ 30 nedēļā, (EMA) |
|
| |||
| |||
| jūs pārņēma visu kursu tikai uz ēku viņiem? |