![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy istnieją jakieś strony lub książki lub somthing, które mogą mi pomóc dowiedzieć się więcej i aready wiedzieć? jak bardzo zaawansowany sprzęt kinnda stuff
| |||
| |||
| Chciałbym ponownie zaproponowały siedzenia i ciepła Zlewozmywaki, jeżeli nie już komputer władcy wiesz co mosfets zrobić? guglanie bez niego. |
|
| |||
| |||
| hm no co robią niektóre małe chip na płycie głównej im guessing ale im tylko 13 czego oczekują |
|
| |||
| |||
| No offence, ale wiek jest czynnikiem duże zaufanie, gdy są zaangażowani, a musisz być zaufany cenne komputery? Ja osobiście nie pozwala 13 lat dotknąć mojego starego komputera, bez względu na doświadczenie jest on / ona. Również, jeśli miałyby się pomylisz i bałagan someones szt. co mówisz: "Ja jestem tylko 13 czego się spodziewasz? |
|
| |||
| |||
| no lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFET jest w metalowej ocide półprzewodnikowych dziedzinie efekt tranzystor, to siedzi obok gniazda procesora i jest zwykle chłodzone przez grzejnik typu Heatsink, roztwór do przegrzania jeden byłby wykupienia płyty głównej i ponownie siedzenia to zapewnienie, że nowa warstwy termicznej lub nylonu jest stosowana, jeśli stosuje się termalne złożonych może być potrzebny do pliku płetw do zapewnienia właściwego kontakt
computerruller jak dla ciebie, twój 13 dołączanych do zarabiania pieniędzy. uzyskać papier rundy im obecnie na rynku 30 funtów tygodniowo od rządu, ponieważ ja jestem przy trasie do szkolnictwa wyższego My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| o to, że w motherbaord? I musi mieć nieodebranych krok kiedy mój komputer zbudowany przyczyna i didnt umieścić termicznego wkleić na płycie głównej, czy też oznacza, że Heatsink, co to znaczy przy trasie do szkolnictwa wyższego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A poziom w Wielkiej Brytanii jest wyższy nauki Myślę cew obecnie robi poziomów myśleć .... pieniądze nazywa EMA, I used to mieć
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Kiedy brałem moich zajęć w kolegium w sprawie budowy komputerów i otrzymał 30 funtów tygodniowo, (EMA) |
|
| |||
| |||
| Ci wzięli całość oczywiście tylko na budowaniu nimi? |