![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există site-uri sau cărţi sau somthing că pot să-mi ajute afla mai multe detalii apoi i aready stii? place foarte avansate hardware kinnda lucruri
| |||
| |||
| Mi-ar fi sugerat Re locurilor şi de energie termică se scufunda, dacă nu este deja făcut computer domnitor stii ce mosfets face? googling fără ea. |
|
| |||
| |||
| Um, nu face ceea ce fac ei unele mic chip pe placa de bază im ghicitul, dar numai 13 de chat ce aştepta |
|
| |||
| |||
| Fără supărare, dar de vârstă este un mare factor de încredere, atunci când în cauză, şi trebuie să fie de încredere, cu valoare de calculatoare? Eu personal nu ar lăsa să o ating 13 de ani, calculatorul meu, nu contează cât de experienţă el / ea este. De asemenea, dacă ar fi să fac o greşeală şi cârpăci someones bucăţi ce-ai spune, "Sunt doar 13 la ce te astepti?" |
|
| |||
| |||
| lol nu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de MOSFET este un metal ocide semiconductoare domeniul efect tranzistor, el stă alături de cpu socket şi este, de obicei, răcit de un radiator de tip heatsink, de la o soluţie de o supraîncălzire ar fi sa o iau pe placa de bază şi re-scaun aceasta asigurându-se că o nouă strat de nailon termic este aplicat sau dacă se aplică termice compus ar putea fi necesar să fişier aripioare de a asigura o bună de contact
ca pentru tine computerruller, 13-vă lega de a face bani. obţine o hârtie rotund im achiziţie în prezent 30 lire pe saptamana de la guvern, pentru că eu sunt pe cale de a lua mai mare de învăţare Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| O chestia aia de motherbaord? i trebuie să fi pierdut un pas atunci când am construit calculatorul meu cauza i didnt pune orice termice de pastă de pe placa de bază sau vrei să spui că heatsink ce vrei sa spui pe traseu pentru a lua mai mare de învăţare |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un nivelurile din Marea Britanie este mai mare de învăţare Cred că este în prezent cew faci A niveluri .... cred de bani se numeste EMA, am folosit pentru a fi
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Când mi-a luat cursuri de la facultate pe construirea de calculatoare am primit 30 lire pe saptamana, (EMA) |
|
| |||
| |||
| ai luat un întreg cursul doar pe BUILDING ei? |