![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existujú nejaké webové stránky alebo knihy alebo somthing že mi môže pomôcť naučiť viac potom aj aready vedieť? rád naozaj pokročilé hardware kinnda veci
| |||
| |||
| Já bych navrhoval znovu sedenia a Chladiče, ne-li už vykonalo počítače vládca viete čo mosfets robiť? bez googling to. |
|
| |||
| |||
| no nie to, čo robia niektoré málo čipu na základnej doske im im hádať, ale len 13, čo očakávajú |
|
| |||
| |||
| Žiaden trestný čin, ale vek je veľký faktor, keď dôvera v zapojení, a je potrebné mať dôveru s hodnotnými počítačov? Ja osobne by nepustí a 13 rokov dotykový počítač bez ohľadu na to, ako skúsení má. I keď urobíte chybu a zamazat someones ks, čo by ste povedal: "Som jenom 13 Čo očakávate?" |
|
| |||
| |||
| lol ne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| s MOSFET je kov ocide polovodičové oblasti vplyvu tranzistora, že sedí vedľa pätice procesora a je spravidla ochladzovaný radiátora typu chladiča, roztok k prehriatiu by bolo, aby si základné dosky a re-sedadlo je zabezpečiť, aby nové vrstvu tepelnej nylonu je použitá, alebo ak použije tepelná zlúčenina budete musieť súbor žralokov, aby sa zabezpečilo riadne kontakt
ako je pre vás computerruller, vaša 13 viazanie na peniaze. dostanete papier gulatý im v súčasnosti dostáva 30 libier za týždeň z vlády, pretože já jsem so zreteľom na ceste k vysokoškolskému vzdelávaniu Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| o to sa motherbaord? Musel som chýbal krok, keď aj môj počítač postavený spôsobiť i didnt žiadne tepelné pasty na základnej doske, alebo máte na mysli, že chladič čo máš na mysli pričom cesta k vysokoškolskému vzdelávaniu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A úrovniach vo Veľkej Británii je vyššia učenia i think cew je v súčasnosti robí a úrovňou .... myslím peniaze sa nazýva EMA, kedysi som si ju
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Keď som vzal môj kurzy na univerzite aj na budovanie počítačov dostal 30 libier za týždeň, (EMA) |
|
| |||
| |||
| vám trvalo celý kurz len na budovanie nimi? |