![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли каквих књига или уеб сајт или сомтхинг ми може помоћи да сазнате више онда ја ареады знали? као што је стварно напредан хардвер киннда ствари
| |||
| |||
| Ја би предложио поновно сједећих и топлоте судопер, ако нисте урадили рачунар главаром знаш шта мосфетс учинити? гооглинг без њега. |
|
| |||
| |||
| ум не што су то неки мали чип на матичној плочи, али им гуессинг им само 13 што очекивати |
|
| |||
| |||
| Без увреде, али је велика старост фактор када поверења у који су укључени, и морате бити поуздана вриједним рачунарима? Ја се лично не би нека од 13 година дирај мој рачунар без обзира колико искусан је он / она. Исто тако, ако сте били на грешку и рашчерупати сомеонес пц што би ти кажеш: "Ја сам само 13 Шта ви очекујете? |
|
| |||
| |||
| лол не |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| за МОСФЕТ је Полупроводник са металним оциде транзистор са ефектом поља, она седне поред ЦПУ соцкет и обично је хлађен код радијатор тип хеатсинк, решење до прегрејавања би бити да узму матичне плоче и ре-седиште је осигурати да нова слој топлотне најлон се применити или ако се примјењују топлотна сложена мај вам требати датотеку пераје како би се обезбедило правилно контакт
| |||
| |||
| О, да ствар коју мотхербаорд? и мора имати пропуłтених корак кад сам саградио мој рачунар разлог ЈА није стављајте Термална пасте на матичној плочи или то мислиш да хеатсинк Како то мислиш да иду на пут ка вишим учења |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А нивоа у Великој Британији је виши дидактички мислим цеу тренутно догађај нивоима .... мислим новац се зове ЕМА, и користи га имати
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Кад сам узео мртву курсеве колеџ на изградњу рачунара добио сам £ 30 недељно, (ЕМА) |
|
| |||
| |||
| ти узео цео колегијум управо на изградњу њима? |