![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir web sitesi veya kitap ya da daha sonra ben aready bilmek öğrenmek yardımcı olabilir somthing nelerdir? gelişmiş donanım kinnda şeyler gibi
| |||
| |||
| Eğer zaten bitmiş değil yeniden oturma ve ısı lavabolar önerilen olurdu bilgisayar cetvel mosfets size ne yapacağınızı biliyor musunuz? bu Googling olmadan. |
|
| |||
| |||
| aa yok ne anakartın Sohbet Sohbet tahmin ama sadece 13 ne bazı küçük çip yapmalıyım bekliyoruz |
|
| |||
| |||
| Hayır suç ancak yaş büyük bir faktör olduğu yer ve değerli bilgisayarlarla güvenilir olması için ihtiyacı olan güveni? Şahsen benim bilgisayar ne olursa olsun, o deneyimli bir 13 yaşındaki dokunma / o izin vermez. Ayrıca eğer bir hata ve pisliği ne söyleyebilirim adet someones yapmak için, "Ben sadece 13 ne" bekliyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| hayır lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFET metal ocide yarı iletken alan etkili transistörün, bu işlemci soketi yanında oturur ve genellikle bir radyatör tipi heatsink ile soğutulmuş, bir aşırı bir çözüm anakart ve yeniden almak için sandalyeli bu sağlamak olacak yeni bir Eğer uygun bir iletişim sağlamak için fins dosya gerekebilir termal bileşik geçerli termal naylon Katman veya uygulanan
| |||
| |||
| O bir şey motherbaord? i anakart üzerinde termal hamur koymak didnt veya yapmak o ne yüksek öğrenim için rota almak demek heatsink ortalama bir adım ne zaman bilgisayar Çünkü inşa cevapsız olmalıdır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İngiltere'de bir düzeyde öğrenme cew Ben şu anda bir düzeyde yapıyor .... düşünüyorum düşünüyorum yüksektir para EMA, i için kullanılan denir
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Ben üniversite bilgisayar I bina üzerine dersler aldı £ 30 hafta (EMA) alınan |
|
| |||
| |||
| size BİNA onlara sadece bir bütün ders aldı? |