![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є які веб-сайти або книги або Somthing, що може допомогти мені дізнатися більше aready Тоді я знаю? як дійсно передових Stuff kinnda апаратних
| |||
| |||
| Я б запропонував повторно кріслами і радіаторів, якщо не зробили комп'ютера лінійки ви знаєте, що МОП робити? без Googling його. |
|
| |||
| |||
| UM немає, що вони роблять якийсь чіп на материнській платі їм гадати, але їм тільки 13 Що очікувати |
|
| |||
| |||
| Ні злочину, але вік є чинником, коли велика довіра участь, і ви повинні бути довіреними з цінними комп'ютери? Особисто я не дозволив 13-річної Touch My Computer яким би досвідченим він / вона. Крім того, якщо ви помилитеся і безлад комусь до PC Що б ви сказали: "Я всього лише 13, що ви очікуєте"? |
|
| |||
| |||
| LOL немає |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| МОП є напівпровідником метал ocide області транзистора, він сидить поруч з CPU Socket і звичайний прохолоджується радіатор тип радіаторів, рішення перегріву одного було б вивезти плати і знову закріпити його в забезпеченні того, щоб новий шар теплової нейлону, які застосовуються або якщо застосувати термопасти вам може знадобитися файл плавці забезпечити належний контакт
як для вас computerruller, ваші 13 прив'язкою до заробляти гроші. отримати документ, круглі В даний час їм отримувати 30 фунтів на тиждень з урядом, тому що я знайшла шлях до вищих навчальних Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| О, якщо річ motherbaord? Повинно бути, я пропустив крок, коли я збудував мій комп'ютер і причини Didn't покласти будь-який термопасти на материнській платі або ви маєте на увазі, що радіатор Що ви знайшли шлях до вищих навчальних |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рівнів у Великобританії є вищим навчальним CEW я думаю, в даний час робить рівні думати .... гроші називається EMA, я використав, щоб він
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Коли я взяв курс в коледжі з будівництва комп'ютерах я отримав 30 фунтів на тиждень (EMA) |
|
| |||
| |||
| Ви прийняли цілий курс тільки на їх створення? |