![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM отива на Uni да учат компютърни науки и друг въпрос (Не знам какво още) се надяваме, така IM на престоя си в училище
| |||
| |||
| и на кратка бележка взех 12 седмици интензивен курс за здраве / безопасността при изграждане на компютри, аз трябваше да научат всички съкращения и дългосрочен план, например PSU / захранващ блок тогава аз трябваше да се учим как да се изгради един компютър и как с изключение на един се успешно без поквара всички компоненти, а след това трябваше да се науча как да инсталирате ОС как да направите резервно копие ремонт и т.н., инсталирате драйверите, и там много повече трябваше да се науча. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ой виж
| |||
| |||
| Фотографска памет ми помогна прекарайте |
|
| |||
| |||
| така тя трябва да е доста трудно |
|
| |||
| |||
| Ум да бъда честен имах отличен учител, и като научих всичко започна стават очевидни и ясни, преди да влезе в сградата си мислех, че ще е студен ден в ада преди аз някога ще се потопите в една кула, но сега аз не мога да повярвам колко просто може да бъде. |
|
| |||
| |||
| Я аз си мислех, че бихте могли да ги получите като само от manufactour и аз никога все пак бихте могли да се изгради един и сега IM удивен колко лесно може да се |
|
| |||
| |||
| Използвах да бъде само един пръст Typer До около 2 години и сега LOL Ive изгради / изграждане на компютри. |
|
| |||
| |||
| Бях thae същия wya сега IM като за 4 и пръст Typer използвам първите 2 пръста на всяка ръка |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Да бъдеш в състояние да унищожи пост на 90 WPM е безценен