![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im existující až uni ke studiu informatiky a jiný subjekt (dont vědět, co ještě), takže doufejme, že im pobytu ve škole
| |||
| |||
| i na krátkou poznámku jsem se 12 týdnů intenzivní kurz v oblasti zdraví a bezpečnosti při stavbě počítače, musel jsem se naučit všem zkratek a dlouhé termíny, např. psů / napájecí zdroj pak jsem se musel naučit, jak postavit počítač a jak aby se jeden od sebe, aniž by úspěšně kazit jeho součástí, pak jsem se musel naučit, jak nainstalovat os, jak opravit a zálohování atd., nainstalovat ovladače, theres a ještě mnohem víc jsem se musel učit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi viz
| |||
| |||
| Fotografickou paměť mi pomohl projít |
|
| |||
| |||
| tak to muselo být hodně těžké |
|
| |||
| |||
| Umm-li být upřímná Měl jsem skvělý učitel, a jak jsem se naučil všechno začalo stávat zřejmé a jasné, než jsem se dostal do budovy Myslel jsem, že to bude studený den v pekle, než bych vůbec ponořit do věže, ale nyní se nemohu uvěřit jak jednoduché to může být. |
|
| |||
| |||
| ya Kdysi jsem si myslel, že byste mohli dostat je jako jediný z manufactour a nikdy jsem si myslel, že stavět jeden a teď im překvapeni, jak jednoduché to může být |
|
| |||
| |||
| Býval jsem jedním prstem typer až do zhruba před 2 lety a teď lol ive build / budova počítačů. |
|
| |||
| |||
| Býval jsem thae stejné wya teď im asi jako 4 i prst typer používat své první 2 prsty na každé ruce |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Být schopen vyřadit příspěvek ve výši 90 WPM je k nezaplacení