![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im πηγαίνοντας σε ένα uni για τη μελέτη της επιστήμης υπολογιστών και ένα άλλο θέμα (dont ξέρει τι ακόμα) ελπίζουμε ότι έτσι im διαμονή τους στο σχολείο
| |||
| |||
| καλά σε ένα σύντομο σημείωμα i πήρε 12 εβδομάδες εντατικά μαθήματα για την υγεία / ασφάλεια όταν οι υπολογιστές κτίριο, έπρεπε να μάθω όλα τα αρκτικόλεξα και τα μακροπρόθεσμα, π.χ. PSU / μονάδα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη συνέχεια, έπρεπε να μάθουν πώς να οικοδομήσει έναν υπολογιστή και πώς για να λάβει ένα εκτός επιτυχία δεν διαφθείρει οποιαδήποτε στοιχεία, τότε θα έπρεπε να μάθουν πώς να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα με τον τρόπο επισκευής και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κλπ., εγκαταστήστε τους οδηγούς, και theres τόσο περισσότερο έπρεπε να μάθω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΟΙ βλέπε
| |||
| |||
| Φωτογραφική μνήμη με βοήθησε να περάσει |
|
| |||
| |||
| έτσι πρέπει να ήταν πολύ σκληρό |
|
| |||
| |||
| Umm για να είμαι ειλικρινής είχα μια εξαιρετική δάσκαλος, και όπως έμαθα τα πάντα άρχισαν να γίνει φανερό και σαφές, πριν από την πήρα εγώ σε κτίριο σκέφτηκα ότι θα ήταν μια παγωμένη μέρα στην κόλαση πριν θέλω ποτέ βουτιά σε έναν πύργο, αλλά τώρα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο απλό μπορεί να είναι. |
|
| |||
| |||
| ya i χρησιμοποιείται για να πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να αρέσει μόνο τα πάρουμε από την manufactour και ποτέ δεν σκέφτηκα να φτιάξεις ένα και τώρα im έκπληκτος πόσο απλό μπορεί να είναι |
|
| |||
| |||
| Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι ένα typer δάχτυλο μέχρι και περίπου 2 χρόνια πριν και τώρα lol ive οικοδομήσουμε / υπολογιστές κτίριο. |
|
| |||
| |||
| Θα χρησιμοποιηθεί για να thae ίδια wya τώρα im περίπου σαν ένα 4 i typer δάχτυλο χρήση πρώτα 2 τα δάχτυλά μου σε κάθε χέρι |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Να είσαι σε θέση να χτυπήσει έξω θέση στις 90 WPM είναι ανεκτίμητη