![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im ide na Uni za studij računarstva i drugi predmet (ne znam što još) nadamo se da im boravak u školi
| |||
| |||
| dobro na kratke bilješke ja uzeo 12 tjedna intenzivni tečaj po zdravlje / sigurnost prilikom izgradnje računala, morao sam naučiti sve akronimi i duge uvjetima, primjerice PSU / napajanje jedinica onda ja morao naučiti kako izgraditi računalo i kako na jednu rasklopiti uspješno iskvarila, bez bilo koje od komponenti, onda sam morao naučiti kako instalirati OS kako to popraviti i kopije itd, uvesti koga u službu vozač, i ima još puno toga sam morao naučiti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi vide
| |||
| |||
| Fotografsko pamćenje mi je pomogao proći |
|
| |||
| |||
| pa to mora da je prilično teško |
|
| |||
| |||
| Umm da budem iskren ja je odličan učitelj, i kao što sam naučio sve što je počeo postaje očigledan i jasan, prije nego što sam dobio u zgradu sam mislio da će biti hladan dan u paklu, prije nego što sam ikada će zaroniti u toranj, ali sada ne mogu vjerovati kako to može biti jednostavno. |
|
| |||
| |||
| ya ja iskorišten da mislim da ste mogli kao i samo ih dobiti od manufactour i JA nikada misao te mogao izgraditi jedan i zatim im jednostavno zadivljen kako to može biti |
|
| |||
| |||
| JA naviknut biti neki prst typer do oko prije 2 godine i sada lol ive graditi / zgrada računala. |
|
| |||
| |||
| JA naviknut biti thae isti wya zatim im kao oko 4 prsta typer ja koristiti moje prve 2 prsta na svakoj ruci |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Biti u stanju knock out post na 90 WPM je neprocjenjiv