![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im megy egy uni, hogy tanulmányozza a számítógép tudomány és a másik érintett (ne tudja, mi még) remélem így im tartózkodik az iskolában
| |||
| |||
| és egy rövid jegyzet vettem egy 12 hetes intenzív tanfolyam egészségügyi, biztonsági, amikor épületben számítógépek, volt megtanulni a rövidítések és a hosszú távú, például psu / tápegység Aztán volt megtanulni, hogyan kell a számítógépet, és hogyan Hogy csak egy kivételével sikeresen nélkül corrupting olyan alkatrészek, akkor én is megtanulják, hogyan kell telepíteni az operációs rendszer, hogyan lehet a javítási és vissza, stb, telepítse a járművezetők, és ott sokkal több volt a tanulásra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi lásd
| |||
| |||
| Fényképezőgép memória segített Menetjegyárak |
|
| |||
| |||
| így kell lennie nagyon kemény |
|
| |||
| |||
| Umm, hogy őszinte legyek én a kiváló pedagógus, és megtanultam mindent kezd nyilvánvaló és egyértelmű, mielõtt az épület Azt hittem, ez egy hideg nap a pokolban, mielőtt soha merülés egy tornyot, de most nem tudom elhinni milyen egyszerű is lehet. |
|
| |||
| |||
| ya gondoltam, hogy te is csak akkor, mint azok a manufactour és soha nem hittem volna építeni, és most im csodálkoztak, milyen egyszerű is lehet |
|
| |||
| |||
| Én is egy ujjal Typer-ig mintegy 2 évvel ezelőtt és most lol ive építeni / épület számítógépeken. |
|
| |||
| |||
| Régebben a thae azonos wya most im körül, mint egy 4 ujját Typer használom első 2 ujjak minden kézzel |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
A lehetőség, hogy kiüt utáni eredménye 90 WPM is priceless