![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM הולך א חד ללמוד מדעי המחשב ועוד נושא (dont יודע מה עוד) אני מקווה להישאר ב-IM, כך בבית הספר
| |||
| |||
| ובכן קצר על הערה לקחתי קורס אינטנסיבי בשבוע 12 ב בריאות / בטיחות כאשר בונים מחשבים, הייתי צריך ללמוד את כל acronyms ואת תנאי ארוך, כגון PSU / החשמל יחידת אז הייתי צריך ללמוד כיצד לבנות מחשב וכיצד לקחת אחד חוץ corrupting בהצלחה ללא כל הרכיבים, אז הייתי צריך ללמוד איך להתקין מערכת הפעלה או לתקן את אופן הגיבוי וכו ', יש להתקין את מנהלי ההתקנים, ו theres הרבה יותר הייתי צריך ללמוד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi לראות
| |||
| |||
| צילום זיכרון עזר לי לעבור |
|
| |||
| |||
| אז זה בטח היה די קשה |
|
| |||
| |||
| אום להיות כן היה לי מורה מעולה, וכפי למדתי הכל התחיל ונעשה ברור ובהיר, לפני שאני נכנס לבניין אני חשבתי שזה יהיה יום קר בגיהינום לפני הייתי פעם לצלול לתוך מגדל אבל עכשיו אני לא מאמינה איך זה יכול להיות פשוט. |
|
| |||
| |||
| אותך הייתי חושב שאתה יכול רק לקבל אותם כמו מתוך manufactour ואני אף פעם לא חשבתי שאתה יכול לבנות אחד ועכשיו IM נדהם איך זה יכול להיות פשוט |
|
| |||
| |||
| נהגתי להיות אחד אצבע typer עד 2 שנים בערך LOL ועכשיו ive לבנות / בניין המחשבים. |
|
| |||
| |||
| נהגתי להיות thae אותו עכשיו wya IM בערך כמו 4 אצבע typer הראשונה שלי אני משתמש ב 2 אצבעות בכל יד |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
להיות מסוגל לכתוב נוקאוט ב 90 WPM הוא לא יסולא בפז