![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im going to Uni studijuoti informatikos ir kito dalyko (Nežinau, ką dar) tikiuosi, kad jiems būna ant mokyklos
| |||
| |||
| gerai trumpą žinutę man užtruko 12 savaičių intensyvus kursas sveikatai / saugai, kai statybos kompiuterius, turėjau išmokti visus akronimai ir ilgalaikės sąlygos, pavyzdžiui PSU / maitinimo blokas tada turėjau išmokti kurti kompiuterių ir kaip gerti po vieną, be sėkmingai be korupciją visus komponentus, tada turėjau išmokti įdiegti OS, kaip remontuoti ir kurti atsargines kopijas ir tt, įdiekite tvarkykles ir Theres so much more turėjau išmokti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oi pamatyti
| |||
| |||
| Fotografijos atmintis padėjo man pereiti |
|
| |||
| |||
| taigi jis turi būti gana sunku |
|
| |||
| |||
| Um būti sąžiningiems turėjau puikią mokytoja, ir kaip supratau, viskas prasidėjo tampa akivaizdu ir aišku, kol aš į pastatą aš maniau, kad būtų šaltas dieną prieš pragaro norėčiau kada pasinerti į bokštą, bet dabar aš negaliu patikėti kaip paprasta gali būti. |
|
| |||
| |||
| ya I used to manau, kad galite kaip tik juos gauti iš manufactour ir aš niekada negalvojo, galite sukurti vieną, o dabar jiems patikėti, kaip paprasta gali būti |
|
| |||
| |||
| Aš kažkada vienu pirštu Typer iki maždaug 2 metų senumo lol o dabar IVE statyti / Statybinės kompiuterius. |
|
| |||
| |||
| I used to reikia thae pat wya dabar jiems maždaug kaip 4 pirštų Typer galiu naudoti savo pirmuosius 2 pirštų ant kiekvienos rankos |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Galimybė išmuštų po 90 WPM yra neįkainojamas