![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im dodas uz uni studēt datorzinātnes un citu priekšmetu (dont zināt, kādi vēl) cerams, tā im paliekot uz skolu
| |||
| |||
| arī uz īsu piezīmi Paņēmu 12 nedēļu intensīvs kurss uz veselību / drošību, būvējot datoru, man bija jāiemācās visas akronīmus un ilgā laikposmā, piemēram psu / barošanas bloks pēc tam man bija lai uzzinātu, kā veidot datoru un kādā veidā veikt vienu papildus veiksmīgi bez corrupting jebkuras sastāvdaļas, tad man bija jāiemācās, kā instalēt os, kā remonta un atpakaļ uz augšu utt, instalēt draiverus un theres tik daudz man bija jāiemācās. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi redzēt
| |||
| |||
| Fotoaparatūra atmiņa palīdzēja man iziet |
|
| |||
| |||
| tā tam ir jābūt diezgan grūti |
|
| |||
| |||
| Umm ja godīgi man bija lieliska skolotāja, un kā es uzzināju, viss sākās kļūst acīmredzams un skaidrs, pirms es nonāktu ēkas, es domāju, ka būtu aukstā dienā ellē pirms es vēlētos kādreiz nirt stājas tornis, bet tagad es nevaru domāt cik vienkārši tas var būt. |
|
| |||
| |||
| ya es mēdzu domāt, ka jūs varētu, piemēram, tikai iegūt tos no manufactour un es nekad domāju, ka tu varētu uzbūvēt vienu un tagad im pārsteigts, cik vienkārši tas var būt |
|
| |||
| |||
| Es kādreiz vienu pirkstu typer līdz apmēram 2 gadus atpakaļ lol un tagad ive būvēt / celtniecības datoriem. |
|
| |||
| |||
| Es kādreiz thae pats wya now im apmēram kā 4 pirkstu typer es varu izmantot pirmo 2 pirkstiem uz katras rokas |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Spēja izsist amatā 90 WPM ir brīnišķīgs