![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im going to jedno badanie ekonomia i innym (nie wiem co jeszcze) mamy nadzieję tak im pobyt w szkole
| |||
| |||
| oraz krótką notatkę i miała 12 tygodni intensywnego kursu dla zdrowia / bezpieczeństwa, gdy komputery budynku, musiałem nauczyć się wszystkiego, akronimów i długie terminy, PSU przykład / zasilacz Potem musiałem nauczyć się, jak zbudować komputer i do podjęcia jednego z wyjątkiem pomyślnie bez uszkadzania dowolnych składników, a następnie musiałem nauczyć się, jak zainstalować system operacyjny, jak naprawić i tworzenia kopii zapasowych itd., zainstalować sterowniki, a tam tak wiele musiałam się nauczyć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi zobacz
| |||
| |||
| Fotograficzna pamięć pomogła mi przejść |
|
| |||
| |||
| więc musi być naprawdę trudne |
|
| |||
| |||
| Umm, aby być uczciwym i nie znakomitym nauczycielem, a ja dowiedziałem się wszystko zaczęło stają się oczywiste i jasne, zanim wsiadłem do budynku i pomyśleliśmy, że byłoby Cold Day In Hell przed ja kiedykolwiek nurkować w wieży, ale teraz nie mogę uwierzyć jak proste może być. |
|
| |||
| |||
| ya myślałem, że można jak tylko się je z manufactour i nigdy nie myślałem można zbudować jeden i teraz im zdumieni, jak proste może być |
|
| |||
| |||
| Byłem jednym palcem typer aż około 2 lata temu i teraz lol ive build / komputery budynku. |
|
| |||
| |||
| I used to be thae samym wya teraz im się jak 4 i typer palec używać pierwszych 2 palce u każdej ręki |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Będąc w stanie wybić po 90 WPM jest bezcenny