![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im mergi la un studiu pentru a uni ştiinţa calculatoarelor şi un alt subiect (dont know ce încă), sperăm, so im stau pe la şcoală
| |||
| |||
| bine pe o scurtă notă-am luat un 12-a săptămână curs intensiv de sănătate / de siguranţă atunci când computerele de constructii, a trebuit să înveţe toate acronime şi termen lung, PSU exemplu / putere de alimentare apoi atunci I a trebuit să înveţe cum să construiască un computer şi modul în care pentru a lua o distanţă cu succes, fără coruperea orice componente, apoi a trebuit să învăţaţi cum să instalaţi un sistem de operare modul de reparare şi spate sus etc, instalarea driverelor, şi de acolo am atât de mult mai mult a trebuit să înveţe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi vedea
| |||
| |||
| Memorie fotografică ma ajutat sa trec |
|
| |||
| |||
| aşa că trebuie să fi fost destul de greu |
|
| |||
| |||
| Umm care urmează să fie sincer am avut un profesor excelent, şi aşa cum am învăţat tot ceea ce a început să devină evidentă şi clară, înainte de am intrat în clădire-am gandit ca ar fi o zi rece în iad înainte de a mi-ar arunca cu capul vreodată într-un turn, dar acum nu pot să cred că cât de simplu se poate. |
|
| |||
| |||
| ya i folosit să cred că ai putea lua pe ei ca numai de la manufactour şi niciodată nu am crezut ca ai putea construi o şi acum im uimit cât de simplu se poate |
|
| |||
| |||
| I folosit la a fi un Typer un deget până în jur de 2 ani în urmă, iar acum lol ive a construi / computere constructii. |
|
| |||
| |||
| i folosit wya acelaşi care urmează să fie thae acum im cam ca un 4 i Typer degetul de prima utilizare meu 2 degete la fiecare mână |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
A fi capabil să Knock Out post la 90 de cuvinte pe minut este de nepretuit