![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
im existujúce až uni k štúdiu informatiky a iný subjekt (dont vedieť, čo ešte), takže dúfajme, že im pobyt v škole
|
|||
|
|||
|
aj na krátku poznámku som sa 12 týždňov intenzívny kurz v oblasti zdravia a bezpečnosti pri stavbe počítača, musel som sa naučiť všetkým skratiek a dlhé termíny, napríklad psov / napájací zdroj potom som sa musel naučiť, ako postaviť počítač a ako aby sa jeden od seba, bez úspešne kaziť jeho súčasťou, potom som sa musel naučiť, ako nainštalovať os, ako opraviť a zálohovanie atď, nainštalovať ovládače, theres a ešte oveľa viac som sa musel učiť.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
oi pozri
|
|||
|
|||
|
Fotografickú pamäť mi pomohol prejsť
|
|
|
|||
|
|||
|
tak to muselo byť veľmi ťažké
|
|
|
|||
|
|||
|
Umm-li byť úprimná Mal som skvelý učiteľ, a ako som sa naučil všetko začalo stávať zrejmé a jasné, ako som sa dostal do budovy Myslel som, že to bude studený deň v pekle, ako by som vôbec ponoriť do veže, ale teraz sa nemôžem uveriť ako jednoduché to môže byť.
|
|
|
|||
|
|||
|
ya Kedysi som si myslel, že by ste mohli dostať je ako jediný z manufactour a nikdy som si myslel, že stavať jeden a teraz im prekvapení, ako jednoduché to môže byť
|
|
|
|||
|
|||
|
Býval som jedným prstom typer až do približne pred 2 rokmi a teraz lol ive build / budova počítačov.
|
|
|
|||
|
|||
|
Býval som thae rovnaké wya teraz im asi ako 4 aj prst typer používať svoje prvé 2 prstami na každej ruke
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Byť schopný vyradiť príspevok vo výške 90 WPM je na nezaplatenie