![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| чет ће УНИ да студира науку рачунара и другог субјекта (донт кноткле шта још), надамо се, тако ИМ боравак на школи
| |||
| |||
| и на кратко напомену сам узео 12 недеље интензивног курса на здравље / сигурност при изградњи рачунаре, морао сам да научим све Скраћенице и термини дуго, на пример ПСУ / напајање јединица онда сам морао научити како да направите рачунар и како једном раставити успешно без кварење све компоненте, онда сам морао научити како да инсталирате оперативни систем како за поправку и резервне копије итд, инсталирајте драјвере, и Тхереса тако да сам морао много више да научи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ои види
| |||
| |||
| Фотографско памћење ми је помогао да прође |
|
| |||
| |||
| тако да мора да је прилично тешко |
|
| |||
| |||
| Ум, да будем искрен имао сам одличан учитељ, и као што сам научио је све почело постаје очигледан и јасан, пре него што сам добио у изградњу мислио сам да ће то бити дан хладно у паклу пре него што бих икада ронити у торањ, али сада не могу да верујем како једноставно може да буде. |
|
| |||
| |||
| Користио сам ыа да мислим да ли их добити само од мануфацтоур и нисам мислио да могу направити, а сада ИМ запрепаштени како једноставно може да буде |
|
| |||
| |||
| Некада сам био један прст тыпер до око 2 године пре Лол и сад Иве изгради / компјутери зграде. |
|
| |||
| |||
| Некада сам био тхае исти уыа сада чет око 4 ја бих прст тыпер користити моје прве 2 прста на свакој руци |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Бити у стању да нокаутирати пост на 90 УПМ је непроцењиво