![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im ve bir başka (dont konu bilgisayar bilimleri çalışma Uni edecek ne yok) umarım bu yüzden okulda kalma im biliyorum
| |||
| |||
| iyi bir kısa not ben bir 12 hafta sağlık yoğun kurs / zaman bina bilgisayar, ben o zaman nasıl bir bilgisayar kurmak ve nasıl olduğunu öğrenmek için tüm kısaltmalar ve uzun dönem, örneğin PSU / güç kaynağı öğrenmek zorunda emniyet aldı dışında başarıyla bozgunculuk herhangi bir bileşeni olmadan tek almak, sonra nasıl nasıl ve yedekleme vb sürücülerini yüklemek onarmak için bir bütün yüklemek öğrenmek zorunda kaldı ve daha fazlasını ben gidecekseniz öğrenmek zorunda kaldı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oi görmek
| |||
| |||
| Fotoğrafik hafıza yardımcı beni geçmek |
|
| |||
| |||
| bu yüzden yapılmış oldukça zor olmalı |
|
| |||
| |||
| Önce i bina i got into it cehennemde soğuk bir gün ben hiç bir kule içine dalış istiyorsunuz ama şimdi i can't believe önce olacağını düşündüm Umm ben dürüst olmak ve mükemmel bir öğretmenim vardı olarak ben her şeyi öğrendim açık ve net olmaya başladı nasıl olabilir basit. |
|
| |||
| |||
| ya düşünmek, sadece manufactour ve ben onları almak gibi yaparsın ve bir inşa edebileceğini şimdi nasıl olabilir basit hayran im never thought i used |
|
| |||
| |||
| Ben bir parmak TYPER kadar yaklaşık 2 yıl önce lol kadar ve şimdi ive kurmak / bina bilgisayarlar için kullanılır. |
|
| |||
| |||
| ben şimdi 4 parmak TYPER i hakkında im like thae için aynı wya kullanılan her taraftan benim ilk 2 parmak kullanmak |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
90 WPM de sonrası knock out mümkün olmak priceless