![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| їм буде Uni для вивчення комп'ютерних наук та інший суб'єкт (не знаю, що ще) сподіватися таким їм залишатися в школі
| |||
| |||
| також на короткому я взяв до відома 12 тижнів інтенсивного курсу в галузі охорони здоров'я / безпеки при складання комп'ютерів, мені довелося вчитися всі ці скорочення і довгостроковому плані приклад PSU / блок живлення, то мені довелося навчитися створювати комп'ютер, і як зайняти одне Крім успішно і без будь-яких компонентів розбещує, то я повинен був дізнатися, як встановити ОС, як ремонт і резервне копіювання і т.д., установка драйверів і Theres набагато більше мені довелося вчитися. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| О. І. см.
| |||
| |||
| Видима пам'ять допомогла мені пройти |
|
| |||
| |||
| тому воно повинно було досить важко |
|
| |||
| |||
| Умм, чесно кажучи я був чудовим учителем, і як я дізнався все почалося стає очевидним і зрозумілим, перш ніж я отримав в будівлі я думав, це буде холодний день в пеклі, перш ніж я коли-небудь зануритися в башту, але тепер я не можу повірити як це просто може бути. |
|
| |||
| |||
| Я. Раніше я думав, що ви могли б тільки отримати їх від manufactour і я ніколи не думав, ви могли б побудувати один, а тепер їм вражений, наскільки просто можна |
|
| |||
| |||
| Раніше я одним пальцем Typer до близько 2 років тому і зараз LOL Ive побудувати / Будівництво комп'ютери. |
|
| |||
| |||
| Раніше я Тхе ж Wya тепер їм, як про 4 I пальця Typer використовувати мої перші 2 пальців на кожній руці |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Можливість вибити посаду на 90 WPM безцінне