![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ако имате намерение да отиде на черен петък и това, което правите план за купуване? Мога да си купя цифров фотоапарат |
|
| |||
| |||
| Аз съм за планиране ще ми дивана и да гледат телевизия. Прекарах много години работи в търговията на дребно (продажби), за да избегна този ден и търговски като чума! В битки и аргументи, аз съм виждал и скъсах ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не съм чувал за "Черен петък" Whazzit?
|
| |||
| |||
| В САЩ в деня на благодарността след като всички магазини в въвеждат допълнителни състав и марка за определяне на цени за абсолютно невероятни цени. Обикновено от компютри, електроника (пълен с монитор) с телевизори, камери, DVD плейъри ...... Единственото, отдръпвам се, че повечето от марки са имената, които никога не са чували. Но можете да получите на интернет готов десктоп компютър за по-малко $ 200.00. Черната се отнася до факта, че продажбите номера за годината, обикновено преминава от червено в (под очакваните цифри) в черно (над очаква номера) Той е подобен, когато силно очаква игра отива в продажба и хора линия около сградата в полунощ да бъдат сигурни и да им копие. Доводи, побоища и арести не са чести. |
|
| |||
| |||
| "Йо Mofo! Искам този последен Gung-Fung плот. Назад или аз ще извадя моя 9 и сложи шапка в йо задник!" EF, че подобни неща?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL, ако само .... Това е обикновено жени на средна възраст !!!!!!! Те не са по-горе неща отвличане на някой друг пазарска количка. Аз съм имал тийнейджърката служители на продажбите / касиери избухне в сълзи и на разстояние пеша от работа, защото то така взискателни на този ден. Той наистина е един цирк. |
|
| |||
| |||
| Ето някои реклами http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html Рекламата може да се каже emachines (или каквото), но когато отида там ще бъде XYZ марка ...... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| LOL PC World гадно. Виждам никакъв смисъл да се купуват все едно радио-и телевизионни шелф, когато е по-евтино да си го изгради, и много по-забавно ... Харесва ми каза да си "Аз искам един от тези", тогава излиза, че купуват, и да го добавите към моята система ... В много случаи това ще бъдат анулирани, вашата гаранция (правопис?) И ако ти си купуват един радио-и телевизионни шелф, вие може да се разчита на гаранцията ... Във връзка с (най-накрая) да Черен петък, тя е като "Продажби януари тази година в Обединеното кралство, но има и друг начин. Магазините продава целия състав, които са останали от големия наплив на Коледа ... Във всеки случай, трябва да оставите! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE8 навигационна лента е черен | тен zhiyong | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 2-ри октомври 2009 година 09:46 |
| Всичко отиде черно | Черна магия | Общи Хардуер Чат | 8 | 18 май 2008 г. 07:40 |
| TFT не показвате черно | d0od | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 май 2008 г. 23:36 |
| Google Черен | Hybr! Г | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 15 | 30 март 2008 год. 01:56 |
| Здравейте (петък септември 28,2007) | knip08 | Представете Yourself Тук | 2 | 28-ма Sep 2007 16:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |