μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Μαύρη Παρασκευή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Νοέμβρη του 2007, 10:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μαύρη Παρασκευή

Όταν έχετε σχέδιο για την εξέλιξη σχετικά με μαύρη Παρασκευής και αυτό που κάνεις το σχέδιο για την αγορά;

Θα ήθελα να αγοράσω εγώ μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
Old 19ης Νοέμβρη 2007, 12:21
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρη Παρασκευή

Είμαι προγραμματισμού για πρόκειται να καναπέ μου και βλέποντας τηλεόραση.

Πέρασα πολλά χρόνια εργασίας στο λιανικό εμπόριο (πωλήσεις) ώστε να αποφύγω την ημέρα εκείνη και αγορών, όπως η πανούκλα!

Οι αγώνες και τα επιχειρήματα που έχω δει και διαλύθηκε ............

Old 19 Νοέμβρη του 2007, 14:51
Ομάδα Δωρητών

Default Μαύρη Παρασκευή

Ποτέ δεν άκουσα από "Μαύρη Παρασκευή"

Whazzit;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 19 Νοέμβρη του 2007, 15:04
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρη Παρασκευή

Στις ΗΠΑ την επόμενη ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης θέτουν σε επιπλέον υλικό και σήμα καθορισμό των τιμών στην απολύτως απίστευτες τιμές. Κανονικά ηλεκτρονικά από υπολογιστές (πλήρης, με οθόνη) σε τηλεοράσεις, κάμερες, DVD players ......

Το μόνο επιστήσει είναι πίσω ότι τα περισσότερα από τα εμπορικά σήματα είναι ονόματα που δεν έχει ακούσει ποτέ του. Αλλά μπορείτε να πάρετε μια διαδικτυακή έτοιμο επιτραπέζιο υπολογιστή για το μικρό ποσό των $ 200.00.

Η Μαύρη αναφέρεται στο γεγονός ότι οι αριθμοί των πωλήσεων για το έτος συνήθως πάει από το κόκκινο (κάτω αναμένεται αριθμούς) στο μαύρο (πάνω από προβλέψεις αριθμοί)

Είναι παρόμοια με όταν μια αναμενόμενη υψηλή παιχνίδι πηγαίνει στην πώληση και οι άνθρωποι γραμμή γύρω από το κτίριο, τα μεσάνυχτα για να είστε σίγουροι και να πάρει αντίγραφο τους.

Επιχειρήματα, τους αγώνες και τις συλλήψεις, δεν είναι σπάνιες.

Old 19 Νοέμβρη του 2007, 15:11
Ομάδα Δωρητών

Default Μαύρη Παρασκευή

"Mofo Yo! Θέλω ότι τελευταία Gung-Fung επιφάνεια εργασίας. Κάνε πίσω, αλλιώς θα αποσυρθεί 9 μου και να τεθεί ένα ανώτατο όριο στον κώλο yo!"

Ουσία όπως η EF;

-Kanoakavirus
Old 19 Νοέμβρη του 2007, 15:18
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρη Παρασκευή

lol, έστω και μόνο ....

Είναι συνήθως μεσήλικες γυναίκες !!!!!!!

Δεν είναι πάνω από αεροπειρατεία πράγματα από κάποιου άλλου καλάθι αγορών.

Είχα εφηβική υπάλληλοι πωλήσεων / ταμίες ξεσπούν σε κλάματα και τα πόδια μακριά από τη δουλειά, διότι έτσι απαιτητική εκείνη την ημέρα. Είναι πραγματικά ένα τσίρκο.

Old 19 Νοέμβρη του 2007, 15:34
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρη Παρασκευή

Εδώ είναι μερικές αγγελίες

http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html

Η διαφήμιση μπορεί να πει eMachines (ή οτιδήποτε), αλλά όταν φτάσετε εκεί θα είναι XYZ ...... μάρκα

Old 19 Νοέμβρη του 2007, 16:13
Ομάδα Δωρητών

Default Μαύρη Παρασκευή

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Η διαφήμιση μπορεί να πει eMachines (ή οτιδήποτε), αλλά όταν φτάσετε εκεί θα είναι XYZ ...... μάρκα
Ακούγεται σαν PC World εδώ

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 Δεκεμβρίου 2007, 05:54
Μέλος Ομάδα

Default Μαύρη Παρασκευή

LOL PC κόσμος χάλια.

Δεν βλέπω κανένα σημείο στην αγορά ποτέ μια off-the-shelf, όταν είναι φθηνότερη για ιδιοκατασκευές, και πολύ πιο διασκεδαστικό ...

Μου αρέσει να μου λένε "Θέλω ένα από αυτά", τότε βγαίνει, η αγορά αυτή, και να προστεθεί στο σύστημα μου ... Σε πολλές περιπτώσεις αυτό θα ακυρώσει την εγγύησή σας (ορθογραφία;) και αν αγοράζετε μια off-the-shelf, είστε πιθανόν να στηρίζονται σε εγγύησή σας ...

Με αναφορά (επιτέλους) να Μαύρη Παρασκευή, είναι σαν τις πωλήσεις Ιανουαρίου, στη Βρετανία, αλλά το αντίστροφο. Τα καταστήματα πωλούν όλο το υλικό που έχουν απομείνει από τη βιασύνη των Χριστουγέννων ... Τέλος πάντων, πήρα να φύγει!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
IE8 γραμμή πλοήγησης είναι μαύρο tan zhiyong Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 2 Οκτωβρίου του 2009 09:46
Όλα πήγαν μαύρο Black Magic Γενική Συζήτηση Hardware 8 18 Μαΐου 2008 07:40
TFT δεν εμφανίζει μαύρο d0od Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 15 Μαΐου 2008 23:36
Google Black Hybr! Δ Web Design, Hosting & SEO 15 30 Μαρ 2008 01:56
Hello (Friday September 28,2007) knip08 Καθιέρωση Yourself Εδώ 2 28η Σεπ 2007 16:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.