![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Gdje te planirati odlazak na Crni petak i ono što radimo plan o kupnji? Ja sam možda kupiti digitalni fotoaparat |
|
| |||
| |||
| Ja sam na planiranje idući u mom kauču i gledajući TV. Proveo sam mnogo godina rada u maloprodaji (prodaje) tako da sam izbjegla taj dan i shopping poput kuge! Borbe i argumente sam vidio i prekinula ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikad čuli za "Black Friday" Whazzit?
|
| |||
| |||
| U SAD-u Dan zahvalnosti, nakon svih maloprodajnih mjesta dovesti u extra zaliha i smanjiti cijene apsolutno nevjerojatne cijene. Normalno elektronika iz računala (kompletna s monitora) na televizore, kamere, DVD playeri ...... Samo povući je da je većina robne marke su imena koja nikad nisu čuli. Ali, možete dobiti Internet stolno računalo spremno za onoliko malo koliko $ 200,00. Black se odnosi na činjenicu da prodaju brojeve za godinu koja obično ide od u crvenom (ispod očekivanih brojeva) u crno (iznad projicirane brojevi) To je slično kada visoko očekivana igra ide na prodaju i ljude redati oko zgrade u ponoć kako bi bili sigurni i dobiti svoj primjerak. Argumente, bori se i uhićenja nisu neuobičajeni. |
|
| |||
| |||
| "Yo Mofo! Želim da je posljednji Gung-Fung desktop. Nazad off ili ću izvaditi moju 9 i stavi kapu na yo ass!" Stvari kao što je to EF?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol, ako se samo .... To je obično srednje dobi žene !!!!!!! Oni nisu iznad otmice stvari iz tuđe košarica. Ja sam imala tinejdžera prodaja činovnika / Blagajnici izbiti u suzama i odnijeti na posao jer ga tako zahtjevnom na taj dan. To je stvarno cirkus. |
|
| |||
| |||
| Ovdje su neke oglasi http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html Oglas svibanj reći eMachines (ili što god), ali kad dođete tamo bit će XYZ brand ...... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| LOL PC svijet je sranje. Ne vidim nikakvog smisla ikada kupnji off-the-police, kad je jeftinije da ga graditi sebe, i još puno više zabave ... Volim govoreći sebi: "Želim da jedan od tih" onda ide van, to kupuju, a ona dodajući da moj sistem ... U puno slučajeva to će prazan tvoj garantni (spelling?) I ako kupujete off-the-police, vjerojatno ćete se oslanja na svoje jamstvo ... With reference (konačno) na Crni petak, to je kao siječnja Prodaja u Velikoj Britaniji, ali i obrnuto. Trgovine prodati sve dionice su ostavili više od Božića žuriti ... U svakom slučaju, moram ostaviti! |