![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amennyiben az ön tervez-ra megy fekete péntek és mit terv vásárol? Talán vásárolni magamnak egy digitális fényképezőgép |
|
| |||
| |||
| Én terveztem, hogy majd én díványon, és a tévénézés. Töltöttem sok éve működő kiskereskedelmi (eladási) így elkerülhető, hogy a napi bevásárlás, mint a pestis! A harcok és érvek láttam és feloszlott ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem hallottam a "Fekete Péntek" Whazzit?
|
| |||
| |||
| Az Egyesült Államokban a Hálaadás utáni napon az összes bolti készlet és az extra jel le az árakat, teljesen hihetetlen áron. Normális elektronika számítógépek (komplett monitorral) a televíziók, kamerák, DVD lejátszók ...... Az egyetlen húzza vissza az, hogy a legtöbb márka nevek soha nem is hallott. De lehet kapni egy internet készen asztali számítógép mindössze 200,00 $. A Fekete utal arra, hogy az eladási számok az év általában megy a vörös (lent várt számok), hogy a fekete (fent jelzett számok) Ez hasonló ahhoz, amikor egy nagyon várt játék érkezik a kereskedőkhöz, és az emberek sorakoznak az épület körül, éjfélkor meg kell győződni arról, és hogy tájékozódjon példányt. Érveket, harcok és letartóztatások nem ritkák. |
|
| |||
| |||
| "Yo mofo! Azt akarom, hogy az utolsó Gung-Fung asztalon. Hátrébb, vagy én húzom meg az én 9 és számolja fel a kupakot yo ass!" Ilyeneket, hogy az EF?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol, ha csak .... Ez általában középkorú nő !!!!!!! Ezek nem a fenti eltérítése a dolgokat, valaki másnak a bevásárló kosárba. Elegem tizenéves értékesítési ügyintézők / pénztárosok tör ki könnyek és séta le a munkát, mert úgy függött az adott napon. Ez tényleg egy cirkusz. |
|
| |||
| |||
| Itt van néhány hirdetés http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html A hirdetés lehet mondani eMachines (vagy bármi más) de ha ott lesz XYZ márkanév ...... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| LOL PC Világ szar. Látom, nincs értelme soha vásárol egy off-the-shelf, amikor az olcsóbb építeni magadnak, és sokkal izgalmasabb ... Szeretem magam, mondván, hogy "Szeretném, ha az egyik ilyen" majd kiment a felvásárlást, és hozzáadja a saját rendszer ... -Ban sok esetben ez érvényteleníti a garancia (spelling?), És ha veszel egy off-the-shelf, akkor valószínű, hogy támaszkodva a garancia ... Hivatkozással (végre) a Fekete-péntek, ez olyan, mint a januári értékesítés az Egyesült Királyságban, de a másik fordítva. Az üzletek eladni az összes állomány hagyták át a karácsonyi rohanás ... Különben is, van, hogy el! |