kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Fekete péntek

Reply

Téma eszközök
Old November 19, 2007, 10:44
Új tag Csoport

Amennyiben az ön tervez-ra megy fekete péntek és mit terv vásárol?

Talán vásárolni magamnak egy digitális fényképezőgép
Old November 19 2007, 12:21
Moderátor Csoport

Én terveztem, hogy majd én díványon, és a tévénézés.

Töltöttem sok éve működő kiskereskedelmi (eladási) így elkerülhető, hogy a napi bevásárlás, mint a pestis!

A harcok és érvek láttam és feloszlott ............

Old November 19, 2007, 14:51
Donor Group

Soha nem hallottam a "Fekete Péntek"

Whazzit?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old November 19, 2007, 15:04
Moderátor Csoport

Az Egyesült Államokban a Hálaadás utáni napon az összes bolti készlet és az extra jel le az árakat, teljesen hihetetlen áron. Normális elektronika számítógépek (komplett monitorral) a televíziók, kamerák, DVD lejátszók ......

Az egyetlen húzza vissza az, hogy a legtöbb márka nevek soha nem is hallott. De lehet kapni egy internet készen asztali számítógép mindössze 200,00 $.

A Fekete utal arra, hogy az eladási számok az év általában megy a vörös (lent várt számok), hogy a fekete (fent jelzett számok)

Ez hasonló ahhoz, amikor egy nagyon várt játék érkezik a kereskedőkhöz, és az emberek sorakoznak az épület körül, éjfélkor meg kell győződni arról, és hogy tájékozódjon példányt.

Érveket, harcok és letartóztatások nem ritkák.

Old November 19, 2007, 15:11
Donor Group

"Yo mofo! Azt akarom, hogy az utolsó Gung-Fung asztalon. Hátrébb, vagy én húzom meg az én 9 és számolja fel a kupakot yo ass!"

Ilyeneket, hogy az EF?

-Kanoakavirus
Old November 19, 2007, 15:18
Moderátor Csoport

lol, ha csak ....

Ez általában középkorú nő !!!!!!!

Ezek nem a fenti eltérítése a dolgokat, valaki másnak a bevásárló kosárba.

Elegem tizenéves értékesítési ügyintézők / pénztárosok tör ki könnyek és séta le a munkát, mert úgy függött az adott napon. Ez tényleg egy cirkusz.

Old November 19, 2007, 15:34
Moderátor Csoport

Itt van néhány hirdetés

http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html

A hirdetés lehet mondani eMachines (vagy bármi más) de ha ott lesz XYZ márkanév ......

Old November 19, 2007, 16:13
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
A hirdetés lehet mondani eMachines (vagy bármi más) de ha ott lesz XYZ márkanév ......
Úgy hangzik, mint a PC World ide

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old December 4, 2007, 05:54
Csoport tagja

LOL PC Világ szar.

Látom, nincs értelme soha vásárol egy off-the-shelf, amikor az olcsóbb építeni magadnak, és sokkal izgalmasabb ...

Szeretem magam, mondván, hogy "Szeretném, ha az egyik ilyen" majd kiment a felvásárlást, és hozzáadja a saját rendszer ... -Ban sok esetben ez érvényteleníti a garancia (spelling?), És ha veszel egy off-the-shelf, akkor valószínű, hogy támaszkodva a garancia ...

Hivatkozással (végre) a Fekete-péntek, ez olyan, mint a januári értékesítés az Egyesült Királyságban, de a másik fordítva. Az üzletek eladni az összes állomány hagyták át a karácsonyi rohanás ... Különben is, van, hogy el!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.