![]() |
|
| |||
| |||
| איפה אתה מתכנן ללכת ביום שישי שחור מה אתה מתכנן לקנות? אני יכול לקנות לעצמי מצלמה דיגיטלית |
|
| |||
| |||
| אני מתכננת ללכת על הספה שלי, צופה בטלוויזיה. ביליתי שנים רבות השוק (מכירות) אז אני להימנע באותו יום קניות כמו ממגפה! מריבות וויכוחים שראיתי נפרדו ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעולם לא שמעתי על "יום שישי השחור" Whazzit?
|
| |||
| |||
| בארה"ב ביום שלאחר חג ההודיה כל והחנויות הקמעונאיות מניבים מניות סימן נוסף כלפי מטה את המחירים למחירים ממש לא יאומן. בדרך כלל אלקטרוניקה ממחשבים (להשלים עם צג) כדי טלוויזיות, מצלמות, נגני DVD ...... ההגרלה היא רק בחזרה כי רוב המותגים הם שמות אתה מעולם לא שמעתי. אבל אתה יכול לקבל את המחשב השולחני לאינטרנט מוכן מעט ככל $ 200.00. השחור מתייחס לעובדה מספרי המכירות לשנה בדרך כלל לעבור את האדומים (להלן המספרים צפוי) כדי בשחור (מעל מוקרן מספרים) הדבר דומה מאוד המיוחל כאשר המשחק ממשיך מכירה אנשים בשורה מסביב לבניין בחצות כדי להיות בטוח ולקבל עותק שלהם. ויכוחים, מריבות המעצרים אינו נדיר. |
|
| |||
| |||
| "Mofo יו! אני רוצה כי לאחרונה קונג-Fung שולחן העבודה. אחורה או אמשוך את 9 ושמתי כובע בתחת יו!" EF כי דברים כאלה?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol, אם רק .... זה בדרך כלל נשים בגיל העמידה !!!!!!! הם לא מעל חטיפת דברים של מישהו אחר לעגלת הקניות. היו לי עשרה פקידים מכירות / קופאים לפרוץ בבכי וללכת את העבודה כי זה כל כך תובעני באותו יום. זה באמת קרקס. |
|
| |||
| |||
| הנה כמה מודעות http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html המודעה עשויה לומר eMachines (או מה שלא יהיה) אבל כשתגיע לשם יהיה ...... XYZ המותג |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| LOL העולם PC מבאס. אני לא רואה טעם בכלל לקנות מחוץ המדף, כאשר זה זול יותר לבנות את זה בעצמך, וגם הרבה יותר כיף ... כמו שאני אומר לעצמי "אני רוצה אחד כזה" ואז יוצא, קונה את זה, ולהוסיף אותו למערכת שלי ... בהרבה מקרים זה יהיה ריק האחריות שלך (איות?) ואם אתה קונה מחוץ המדף, אתה צפוי להיות הסתמכות על האחריות שלך ... עם הפניה (סוף סוף) עד יום שישי השחור, זה כמו בבריטניה המכירות בינואר, אלא להיפך. החנויות למכור את כל המניות שיש להם שנשאר מן העומס חג המולד ... בכל אופן, צריך להשאיר! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IE8 סרגל ניווט שחור | לברסק zhiyong | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 2 אוקטובר 2009 09:46 |
| הכול הלך שחור | הקסם השחור | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 18 מאי 2008 07:40 |
| לא TFT מציג שחור | d0od | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | ה -15 במאי 2008 23:36 |
| גוגל שחור | Hybr! ד | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 15 | 30 מרץ 2008 01:56 |
| שלום (שישי ספטמבר 28,2007) | knip08 | ואציג את עצמך כאן | 2 | 28 ספטמבר 2007 16:44 |
| שרשרת כלים | |
| |