![]() |
|
| |||
| |||
| Kur jūs plānojat par notiek Melnā piektdiena un ko Jūs plānojat pirkšanas? Es varētu nopirkt sev digitālo kameru |
|
| |||
| |||
| Es esmu plānošanu dodas uz mana dīvāna un skatīties TV. Es pavadīju daudzus gadus strādā mazumtirdzniecība (pārdošana), lai es izvairītos no šīs dienas un iepirkšanās kā nelaime! Cīņas un argumentiem, es esmu redzējis un lauza up ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekad nav dzirdējuši par "Melnā piektdiena" Whazzit?
|
| |||
| |||
| ASV dienu pēc Pateicības visi mazumtirdzniecības veikalu ienest papildu krājumu un preču zīmes nosaka cenas, kas absolūti neticams cenām. Parasti elektroniku no datoriem (komplektā ar monitoru) uz televizoru, videokameras, DVD atskaņotāji ...... Izstrādā tikai atpakaļ, ka lielākā daļa no zīmoliem ir vārdi jums nekad nav dzirdējis. Bet jūs varat iegūt interneta gatava galddators tik maza kā $ 200,00. Black atsaucas uz faktu, ka pārdošanas numuri gadu parasti aiziet no in red (turpmāk paredzams numuri) uz melnais (iepriekš prognozēts numuri) Tā ir līdzīga, kad ļoti gaidītā spēle iet pārdošanā un cilvēku līnija ap ēku pusnaktī, lai pārliecinātos, un saņemt to kopiju. Arguments, cīnās un arestus, nav retums. |
|
| |||
| |||
| "Yo mofo! Es gribu, ka pagājušajā gung-Fung desktop. Atpakaļ pie vai es ņemšu izraut manu 9 un nodot vāciņu yo ass!" Sīkumi, piemēram, ka EF?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol, ja vien .... Tas parasti pusmūžā sievietēm !!!!!!! Tie nav iepriekš nolaupīšana lietas no kāda cita iepirkumu grozam. Man bija pusaudžu tirdzniecības darbinieki / kasieri izcelties ar asarām un ejiet nost no darba, jo tā to prasa šajā dienā. Tas tiešām ir cirks. |
|
| |||
| |||
| Šeit ir dažas reklāmas http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html Reklāma var teikt eMachines (vai citas) bet, ja jums tur būs XYZ zīmola ...... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| LOL PC Pasaule sucks. Es neredzu nekādas jēgas nekad pērkot off-the-shelf, kad tas ir lētāk uzbūvēt pats, un vēl daudz vairāk jautrības ... Man patīk teikt sev: "Es gribu vienu no šiem" pēc tam pametuši, pērkot to un pievienojot to manas sistēmas ... Ir daudz gadījumu tas būs spēkā jūsu Garantija (pareizrakstības?) Un, ja jūs esat pirkšanas off-the-shelf, jūs, iespējams, balstoties uz jūsu garantija ... Atsaucoties (beidzot), lai Melnā piektdiena, tas ir tāpat kā janvārī Pārdošana Apvienotajā Karalistē, bet otrādi. Veikalos pārdod visu akciju viņi ir palikuši pāri no Ziemassvētku steiga ... Anyway, got atstāt! |
![]() |
|
| Bookmarks |