![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Jeżeli masz zamiar wyruszyć na Czarny piątek i co planujemy zakup?
Mogę kupić sobie aparat cyfrowy |
|
|
|||
|
|||
|
Planuję chodzić do mojej kanapie i oglądania telewizji.
Spędziłem wiele lat pracując w sprzedaży detalicznej (sprzedaż), tak mi się uniknąć tego dnia i handlowych, takich jak dżuma! Walki i argumenty, co widziałem i zerwał ............ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nigdy nie słyszałeś o "czarny piątek"
Whazzit?
|
|
|
|||
|
|||
|
W USA dzień po Święcie Dziękczynienia wszystkich placówkach handlowych przynosi dodatkowe czas i obniżać ceny do cen absolutnie niewiarygodne. Elektronika Normalnie z komputerów (wraz z monitorem) do telewizora, kamery, odtwarzacze DVD ......
Tylko cofać się, że większość marek są nazwiska nigdy nie słyszałem. Ale można uzyskać gotowy do Internetu komputera stacjonarnego za jedyne 200,00 dolarów. Black odnosi się do faktu, że sprzedaż numerów w roku zwykle dalej w czerwonym (poniżej oczekiwanych liczb) w czarny (powyżej planowanej liczby) Jest on podobny do tego, kiedy bardzo oczekiwana gra idzie na sprzedaż i linii ludzi wokół budynku na północy, aby upewnić się i uzyskać ich kopie. Argumenty, walczy i aresztowania nie są rzadkie. |
|
|
|||
|
|||
|
"Mofo Yo! Chcę tego ostatniego Gung-Fung pulpicie. Back off or I'll pull out my 9 i wprowadzenia WPR w yo ass!"
Rzeczy tak EF?
|
|||
|
|||
|
lol, jeśli tylko ....
Zazwyczaj w średnim wieku kobiet !!!!!!! Nie są one powyżej porwanie rzeczy cudzej koszyku. Miałam nastoletnią sprzedaży urzędnicy / kasjerów wyrwać się we łzach i zwiać z pracy, ponieważ tak wymagających tego dnia. To naprawdę jest cyrk. |
|
|
|||
|
|||
|
Oto niektóre reklamy
http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html Reklama może powiedzieć EMACHINES (lub cokolwiek), ale gdy pojawi się tam będzie ...... marki XYZ |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
My System: Start Build
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL PC World sucks.
Nie widzę żadnego punktu w historii skupu off-the-shelf, kiedy jest taniej budować samodzielnie, i dużo więcej zabawy ... I jak mówi do siebie: "Chcę jeden z tych", a następnie wychodząc na zakup tego i dodanie do systemu ... W wielu przypadkach będzie to spowodować utratę gwarancji (pisownia?) I jeśli kupujesz off-the-shelf, jesteś prawdopodobnie opierając się na gwarancji ... W nawiązaniu (wreszcie) do Black Friday, it's like sprzedaży w styczniu w Wielkiej Brytanii, ale na odwrót. Sklepów sprzedaje wszystko mają czas pozostały z Rush Christmas ... Anyway, got to leave! |