![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În cazul în care aveţi de gând să mergi pe Vineri negru şi ce aveţi de gând să cumpere? S-ar putea cumpara eu un aparat foto digital |
|
| |||
| |||
| I sînt mergi la planificare pe canapeaua mea şi de vizionarea TV. Mi-am petrecut mulţi ani de lucru în comerţ cu amănuntul (de vânzare), aşa că am evita ca zi şi de cumpărături la fel ca ciuma! Lupte şi argumente am văzut şi a rupt-o ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| N-am auzit de "Black Friday" Whazzit?
|
| |||
| |||
| În Statele Unite, a doua zi după Ziua Recunostintei toate magazinele de vânzare cu amănuntul aduce în stoc suplimentar şi marca de stabilire a preţurilor la preţurile absolut incredibil. În mod normal, de la calculatoare electronice (complet cu monitor) pentru televizoare, aparate foto, DVD playere ...... Trage numai din spate este faptul că de cele mai multe branduri sunt nume nu aţi auzit niciodată de. Dar poti lua un calculator de birou pentru Internet Ready cât de puţin 200.00 dolari. The Black se referă la faptul că numerele de vânzări pentru anul de obicei, merg de la în roşu (numere de aşteptat de mai jos), la negru (de mai sus proiectată numere) Este similar cu cazul în care un joc extrem de aşteptat merge pe linia de vânzare şi de oameni până în jurul clădirii, la miezul nopţii pentru a fi sigur că şi a lua copie a acestora. Argumentele, lupte şi arestări nu sunt mai puţin frecvente. |
|
| |||
| |||
| "Yo mofo! Vreau ca Gung ultima-Fung spaţiul de lucru. Inapoi off sau voi scoate 9 mea şi a pune un capac in fund Yo!!" Chestii de genul asta EF?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol, în cazul în care numai .... Este, de obicei femeile de vârstă mijlocie !!!!!!! Ei nu sunt mai sus, deturnarea lucrurile dintr-un altcuiva coş de cumpărături. Am avut grefieri vânzări adolescente / casieri izbucni în lacrimi şi de plimbare off de locuri de muncă, deoarece atât de exigent în acea zi. Este într-adevăr este un circ. |
|
| |||
| |||
| Iată câteva anunţuri http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html Ad-ar putea spune emachines (sau orice altceva), dar când ajungi acolo, va fi XYZ ...... de brand |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| LOL lumea PC-ul sucks. Nu văd nici un punct din ce în ce cumpără un off-raft-, atunci când este mai ieftin de a construi singur, si mult mai distractiv ... Îmi place să mă spune "Vreau una din aceste", apoi ieşi, cumpărarea-o, precum şi introducerea acestuia în sistemul meu ... Într-o mulţime de cazuri, acest lucru va anula garanţia dumneavoastră (ortografie?) Şi dacă sunteţi de cumpărare un off-raft-, este probabil să se bazeze pe garanţia ... Cu referinţă (în cele din urmă) de a Black Friday, e ca si cum Vânzări ianuarie în Marea Britanie, ci invers. Magazine vând tot stocul care le-au ramas de la goana de Crăciun ... Oricum, trebuie sa plece! |
![]() |
|
| Marcaje |