![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kde máte v pláne ísť na čiernom piatku, a to, čo máte v pláne na nákup? By som mohol kúpiť sám digitálny fotoaparát |
|
| |||
| |||
| Mám v pláne ísť do svojho kresla a sledovanie televízie. Strávil som mnoho rokov pracuje v maloobchodných (predaj), tak som sa predišlo tomu, že deň a nakupovanie ako čert krížu! Bojov a tvrdenia, ktoré som videl, a rozišli ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To som nikdy nepočul "čierny piatok" Whazzit?
|
| |||
| |||
| V USA deň po Dni vďakyvzdania všetkých maloobchodných predajní priniesť ďalšie vozidlá a značka sa ceny úplne neuveriteľné ceny. Normálne z počítačov, elektroniky (s kompletní monitor) do televízie, fotoaparáty, DVD prehrávače ...... Iba stiahnuť späť, je, že väčšina značiek, sú mená ste nikdy nepočuli. Ale môžete dostať na internet pripravený stolný počítač len za 200,00 dolárov. Čierny sa odvoláva na skutočnosť, že predajné čísla za rok zvyčajne idú ze v červenom (ďalej očakáva, čísla) v čiernej (vyššie predpokladané počty) To je podobné, keď veľmi očakávaná hra ide na predaj, a ľudia stoja okolo budovy o polnoci si byť istí, a dostať ich kópie. Argumenty, bitky a zatýkanie nie sú nezvyčajné. |
|
| |||
| |||
| "Yo mofo! Chcem, že posledný Gung-Fung desktop. Uhni alebo ťa vytiahnuť na 9 a dať čiapku do prdele jo!" Niečo takého EF?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol, len keby .... Je to väčšinou ženy stredného veku !!!!!!! Nie sú nad únos veci z niekoho iného nákupného košíka. Ja som mal dospievajúci predavači / pokladní vypuknú v slzách a odísť zo zamestnania, pretože to tak náročné na ten deň. Je to naozaj cirkus. |
|
| |||
| |||
| Tu sú niektoré reklamy http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html Reklama môže povedať eMachines (alebo čo), ale keď sa tam dostanete, bude XYZ značky ...... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| LOL PC svet sucks. Nevidím žiadny zmysel vôbec kupovať off-the-shelf, keď je to lacnejšie postaviť sami, a ešte oveľa viac zábavy ... Rád si v duchu hovoril: "Chcem jeden z týchto" a potom ísť von, kupuji si ho, a pridáte ju do svojho systému ... V mnohých prípadoch to povedie k prepadnutie záruky (spelling?), A ak kupujete off-the-shelf, budete pravdepodobne spolieha na vašu záruka ... S odkazom (konečne) na Čierny piatok, je to ako predaj januára vo Veľkej Británii, ale naopak. Obchody predávajú všetky populácie majú zostali z vianočný zhon ... Mimochodom, musím odísť! |