![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Где планирате на Блацк Фридаы дешава и шта планирате урадити за куповину? Можда ћу ја купити дигитални фотоапарат |
|
| |||
| |||
| Ја сам планирао да иде на мом каучу и гледања телевизије. Провео сам много година рада у малопродаји (продаја) тако да се избегне тај дан и куповине као куга! Туче и аргументи сам видео и распао ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никад чуо за "Црни петак" Ухаззит?
|
| |||
| |||
| У САД дан после Дана захвалности свих продајних места доносе додатне залихе и забележити цене апсолутно невероватне цене. Нормално електроника из компјутера (комплетне са монитором) на телевизоре, камере, ДВД плејера ...... Само повући је да вецина брендова се имена никада нисте чули. Међутим, можете да добијете Интернет спремна стони рачунар за само $ 200.00. Црна се односи на чињеницу да продаја бројева за годину дана обично се крећу од у црвено (у наставку очекује бројеви) у црно (горе бројеви пројектованих) То је слично када је високо очекивани игра иде на продају и линије људима око зграде у поноћ да буду сигурни и добити њихове копије. Аргументи, туче и хапшења нису ретки. |
|
| |||
| |||
| "Јо мофо желим да је прошле Гунг-Фунг десктопа!. Назад искључен или ћу извадити мој 9 и стави капу на дупе Ыо!" Ствари као што је то ЕФ?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| ЛОЛ, само ако .... Обично је женама средње доби !!!!!!! Они нису изнад отмице ствари из туђег корпу за куповину. Имао сам тинејџерски продаје службеника / Благајници избије у сузама и однети на посао јер је толико захтеван на тај дан. То је стварно циркус. |
|
| |||
| |||
| Ево неких огласа хттп://ууу.блацкфридаы.инфо/адс/бест...фридаы-ад.хтмл Оглас може рећи еМацхинес (или шта год), али када тамо ће бити ЧЏШ бренд ...... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| ТОПАЗ ПЦ Уорлд је срање. Видим никаквог смисла у све куповине патика полици, када је јефтиније да га сами изграде, и још много забаве ... Ја бих рекао себи: "Ја желим један од њих", онда ће се, купујући га и додаје га на мом систему ... У доста случајева ове поништава свој гаранцију (правопис?), А ако купујете ван-полици, вероватно ћете се ослањају на гаранцију ... Позивајући се (коначно) да Црна петак, то је као јануару Продаја у Великој Британији, али обрнуто. Продавницама продају све залихе су преостао од Божића журбе ... У сваком случају, имам да оду! |