![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Де ви плануєте перехід на чорному п'ятницю, і що ви плануєте придбати? Я міг би купити собі цифрову камеру |
|
| |||
| |||
| Заплановані йду на дивані і дивитися телевізор. Я провів багато років, що працюють у роздрібній (продажу), щоб уникнути в цей день і покупки, як від чуми! Бійки і аргументи, які я бачив і розпався ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ніколи не чув про "чорної п'ятниці" Whazzit?
|
| |||
| |||
| У США на день після Дня подяки всіх роздрібних магазинів приносить дохід у додаткових акцій і знижувати ціни до абсолютно неймовірною ціною. Зазвичай електроніка Комп'ютери (в комплекті з монітором) для телевізорів, відеокамер, DVD-плеєри ...... Тільки відступати, що більшість брендів імена, які ніколи не чули. Але ви можете отримати готовий інтернет настільного комп'ютера всього за $ 200.00. Чорний посилається на той факт, що цифри продажів за рік, зазвичай йдуть від в червоному (нижче очікуваного числа) в чорному (вище прогнозованого числа) Вона схожа на те, коли довгоочікувана гра поступить в продаж, і люди шикуються навколо будівлі в опівночі, щоб бути впевненими і отримати їх копії. Аргументи, бійок і арештів не є рідкістю. |
|
| |||
| |||
| "Yo Mofo! Я хочу, щоб останній Gung-Fung робочого столу. Back Off або я дістаю свій 9 і поклав шапку Yo Ass!" Stuff Like That EF?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL, якщо тільки .... Зазвичай середній вік жінок !!!!!!! Вони не вище викрадення речі з чужої кошику. Я був підлітковому клерків продажів / касирів вибухнути слізьми і піти у роботу, тому що такі вимогливі у цей день. Це дійсно цирк. |
|
| |||
| |||
| Ось деякі оголошення http://www.blackfriday.info/ads/best...friday-ad.html Оголошення може сказати Emachines (або будь-який інший), але коли ви отримаєте там буде XYZ брендів ...... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| LOL Світ ПК Сакс. Я не бачу сенсу в покупці ніколи Off-The-шельф, коли він дешевше будувати його самостійно, і веселіше ... Мені подобається говорити собі: "Я хочу один з цих", то виходити, купувати його і додати його в систему ... У багатьох випадках це призведе до втрати гарантії (правопис?) І, якщо ви купуєте Off-The-Шельф ", ви, імовірно, буде покладатися на гарантії ... Що стосується (нарешті) до чорного п'ятницю, це як з продажу січня у Великобританії, але навпаки. Магазини продають все складі залишається у них від шуму Різдва ... В усякому разі, отримав у відпустці! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Строке IE8 навігації чорний | Тан Чжіюн | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 2 жовтня 2009 09:46 |
| Все потемніло | Чорна магія | Генеральний обладнання чат | 8 | 18 травня 2008 07:40 |
| Tft не відображається чорний | d0od | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 травня 2008 23:36 |
| Чорний Google | Hybr! D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 15 | 30 березня 2008 01:56 |
| Hello (п'ятниця вересня 28,2007) | knip08 | Тут Introduce Yourself | 2 | 28 вересня 2007 16:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |