![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей просто се чудех, ако някой от вас да има орган, пиърсинг или няколко може би, или мисленето на един направено? (Не фациален) Самата аз има нипелни продупчени, имаше го направи преди години и все още харесва, Или може би сте DONT като идеята на всички, какво според вас? Има ли засилено невъоръжено орган или деформирам него? просто любопитни към това, което мисля, много от нея
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Имам ухото пиърсинг (да му в ляво: P) и аз искам да отида ухапване от змия |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е голяма по piercings. Татуировки са готини, направено така, но не на себе си.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има 4 piercings в ухото ми, когато бях по-млада, но това беше в метални възраст, когато бях с дълга коса до мач LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() В умереността на жените е ОК, не всички всичките над мястото макар .. Само че малко смущаващи ![]() Мисля, че мъжете трябва просто да я оставите на мира все пак един часа уши не е твърде лошо, тя костюми някои хора, но не много.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| окото вежда продупчени и шип жица със сини съвети кръгла ma рамо (татуировка)
|
| |||
| |||
| Говорейки за tats съм намерила моята бона на родителите на дясно "Nan" & "Gramp" там ръката писане върху парче хартия за 3x1inch, и Im ще получите тази татуировка на дясната си ръка като моя първи зебло, A малко Благодарим Ви за повишаване на мен . Както и обратно към метални предмети в кожата си, аз използван да има малко на брой. счепкване 3, всички заедно, трябваше ми ухо направено два пъти и не ми устните си веднъж, didn't като тях, така че сега Im метални безплатно. |
|
| |||
| |||
| Аз не съм голям от Piercings. Ако аз искам дупки в тялото ми, аз просто ще отидем до местните се лиценз и се закле в някои Chavs и да си намушка. Въпреки това, аз правя като зебло години. Да взема и следващата година. |
|
| |||
| |||
| LOL Това беше смешно! наистина смешно! tatts са готини за известно време след това те просто няма да излизам, дори и с течен фея! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бъргър Кинг пуска Пламък Broiled Ръководство Спрей | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 6 | 23rd Dec 2008 07:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |