![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj jen zeptat, pokud někdo z vás mít piercing či několik možná, nebo myšlení s jednou dělat? (Mimo obličeje) Já sám mají bradavky propíchnutých, musela to udělat lety a stále líbí, nebo snad jste dont podobné myšlenky vůbec, Co váš názor? To je posílil nahé tělo nebo deformovat to? jenom zvědavý na to, co vás hodně myslet na to
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Mám ušní piercing (ano, jeho vlevo: P) a chci se dostat hadí kousnutí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není velký na piercings. Tetování je v pohodě, udělal dobře, ale ne na sebe.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl 4 piercingem v mém uchu, když jsem byl mladší, ale že byl ve věku, kdy kovů jsem měl dlouhé vlasy, aby odpovídaly lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() V moderování na ženských je to ok, ne všichni se všude když .. Jen jsem zjistila, že je trochu zneklidňující ![]() Myslím, že muži by měli nech to sám když jeden uši není příliš špatný, že vyhovuje některým lidem, ale ne mnoho.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čelo a oči propíchnutých ozubcem drát s modrým tipy kolo ma paže (tetování)
|
| |||
| |||
| Mluvit o tats jsem dostal můj grand rodičům právo 'Nan' & 'Gramp' tam ruka psát na papír o 3x1inch a im budeme tu vytetovat na mé pravé paži jako můj první tat, což je docela děkuji za zvyšování mi . Tak jako tak zpět na kovové předměty v kůži, i použité, že mají málo. bout 3 najednou, musel mé ucho provést dvakrát a to mé rty jsem jednou, didnt ráda když tak hned im kovů zdarma. |
|
| |||
| |||
| Nejsem velký na piercings. Pokud chci žádné díry v mém těle, já prostě šel do místní vypnout licenci a přisáhli na některé Chavs a získejte sám pobodal. Nicméně, já to rád Tat. I mohou dostat v příštím roce. |
|
| |||
| |||
| lol To byla sranda! Opravdu vtipné! tatts jsou cool dobu, pak prostě nebude odtrhnout, dokonce i s víla kapalina! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Burger King Spustí Flame roštu Body Spray | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 6 | 23. prosince 2008 07:24 |
| Thread Nástroje | |
| |