![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου μόνο να αναρωτιέται αν έχετε κάποιο από ένα σώμα διάτρηση ή περισσότερα ίσως, ή σκέφτονται να έχουν μία γίνει; (Μη προσώπου) Εγώ ο ίδιος έχω θηλών διάτρηση, εάν είχε γίνει πριν από χρόνια και εξακολουθεί να αρέσει, ή μήπως σας αρέσει η ιδέα dont σε όλα, whats την άποψή σας; Έχει ενισχυθεί το γυμνό σώμα ή παραμόρφωση αυτή; απλώς περίεργος για ό, τι πολλοί πιστεύουν ότι του
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Έχω ένα αυτί διάτρηση (ναι, για την αριστερά: P) και θέλω να φίδι δαγκωμάτων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχει μεγάλη για τρυπήματα. Τατουάζ είναι δροσερό, που έγινε, αλλά δεν είμαι εγώ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Had a 4 τρυπήματα στο αυτί μου όταν ήμουν μικρός, αλλά αυτό ήταν στο μέταλλο ηλικία όταν είχα μακριά μαλλιά να ταιριάζει lol
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Στο μέτρο για μια γυναίκα είναι εντάξει, δεν αναφέρονται όλες σε όλη την χώρα και αν .. Μόλις διαπιστώσει ότι είναι λίγο ενοχλητικό ![]() Νομίζω ότι μόνο οι άνδρες θα πρέπει να αφήσουμε μόνη της αν μία αυτιά δεν είναι πολύ κακό, βολεύει κάποιους ανθρώπους, αλλά δεν πολλούς.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μάτι μέτωπο τρυπημένα δοντιού και σύρμα με μπλε συμβουλές γύρο ma βραχίονα (τατουάζ)
|
| |||
| |||
| Μιλώντας για tats, έχω πάρει grand γονείς μου προς τα δεξιά "Ναν '&' Gramp 'εκεί πλευρά γραπτώς σε ένα κομμάτι χαρτί 3x1inch περίπου, και θα λάβετε im ότι τατουάζ για το δεξί μου χέρι, όπως το πρώτο μου tat, ένα κάπως σας ευχαριστώ για την αύξηση μου . Anyways πίσω σε μεταλλικά αντικείμενα στο δέρμα σας, και χρησιμοποιείται για να έχουν λίγα. αγών 3 όλοι μαζί, μου αυτί είχε γίνει δύο φορές και μου έκανε μια φορά τον εαυτό μου χείλη, σαν αυτούς didn't αν τώρα im μέταλλο ελεύθερη. |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι μεγάλος σε τρυπήματα. Αν θέλω καμία τρύπες στο σώμα μου, θα μείνει μόνο με την άδεια από τις τοπικές και sware σε κάποια Chavs και να μαχαίρωσε τον εαυτό μου. Ωστόσο, εγώ ήθελα tat της. Θα μπορεί να πάρει μία επόμενο έτος. |
|
| |||
| |||
| lol Αυτό ήταν αστείο! πραγματικά αστείο! tatts κρυώσουν για ένα χρόνο, τότε απλώς δεν θα τεθεί εκτός λειτουργίας, ακόμη και με τα υγρά νεράιδα! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Burger King υπηρεσίες της φλόγας Broiled Body Spray | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 6 | 23 Δεκ. 2008 07:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |