![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi samo ako pitate bilo kojeg imate body piercing ili nekoliko možda, ili misli imaju jednu učinio? (Non lica) Ja imati bradavica proboli, učinio ga je godina i još uvijek sviđa, ili možda ne vole ideju na sve, što je vaš pogled? Da li to poboljšane golim tijelom ili nagrditi to? pravedan znatiželjan to što puno misliti na to
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Imam piercing uho (da, njena na lijevoj strani: P) i JA ištanje da biste dobili ugriza zmija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije na veliko piercings. Tetovaže su cool, učinio pravu, ali ne na sebi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Had a 4 piercings u moje uho dok sam bio mlađi, ali da je u doba kad sam metal je duga kosa na utakmicu lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() U moderiranje na ženska je ok, nisu svi iz svih krajeva mjesto ipak .. Ja sam samo ustvrditi kako je nešto uznemirujuće ![]() Mislim da samo muškarci trebali ostaviti na miru iako jedna ušima ne previše loš, to odgovara nekim ljudima, ali ne mnogo.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oko obrva i brada proboli žica s plavom savjete okrugli ma ruka (tattoo)
|
| |||
| |||
| Govoreći o tats, sam stečen Grand moje roditelje da pravo 'Nan' & 'Gramp' tamo pisanje rukom na komadu papira o 3x1inch, te im idući u dobiti taj tattooed na moje pravo kao ruka moja prva heklati, a kinda hvala vam za podizanje me . Natrag na Anyways metalni predmeti u vašoj koži, JA naviknut imati nekoliko. spopadanje 3 Sve u svemu, moje je uho učinio dva puta i da je moja usna sebe jednom, nije kao oni iako to sad im metal free. |
|
| |||
| |||
| Im 'ne velik na Piercings. Ako želim bilo koje rupe u moje tijelo, ja htijenje pravedan sići na lokalnu off licencu i zakle na nekim Chavs i dobiti stabbed sebe. Međutim, drago mi je činiti poput ove. JA svibanj dobiti neki iduće godine. |
|
| |||
| |||
| lol To je smiješno! stvarno smiješno! tatts su cool za vrijeme tek tada neće ispasti, čak i sa vilinski tekućine! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Burger King lansira Plamen ispržen Body pljusak | evilfantasy | Off Topic Discussion | 6 | 23. prosinac 2008 07:24 |
| Thread Tools | |
| |